loader
bg-category
Dette er, hvordan Facebook er utilstrækkelig til Button (Empathy Emoji) vil se ud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Tidligere i ugen meddelte Facebook CEO Mark Zuckerberg, at hans firma arbejder for at bringe en mulighed for at misliker stillingerne. De seneste åbenbaringer tyder på, at det ikke vil være nøjagtigt en negativ knap, da det ville være meget negativt. I stedet ville det være en samling af emojierne af nogle grundlæggende menneskelige reaktioner.

Hvis du læser kommentarer om nogle polariserende indlæg på Facebook, vil du snart indse, hvor meget denne verden har brug for en afvigende knap - den ultimative kur og den hellige gral af Facebook-trolling. Tidligere i ugen var folk ekstatisk, da Mark Zuckerberg fortalte verden, at hans firma arbejder på en negativ knap.

Men de seneste åbenbaringer indikerer, at det ikke vil være ligefrem en negativ knap, da det ville være meget negativt. I stedet viser Facebook-patenterne, at det ville være at bringe en Emoji-reaktionsknap.

Besvarelse af spørgsmålene på hans live Q & A-session på Facebook-hovedkvarteret, Mark Zuckerberg sagde, at virksomheden bygger en ny funktion. "Jeg tror, ​​at folk har spurgt om den mislikte knap i mange år. I dag er en speciel dag, for i dag er det den dag jeg kan sige, at vi arbejder på det og sender det, "tilføjede han.

Et nyligt afsløret dokument fra 23. december 2014 - afslører, hvordan empati-emoji-værktøjet kan se ud. I stedet for det sædvanlige tommelfinger ned symbol for mislikelse vil brugerne kunne vælge en fra en pulje på 4-5 Emojis for at vise deres reaktion.

Ifølge patentillustrationen kunne Facebook begrænse Emoji-indstillingen for at undgå enhver form for rod og give de meget grundlæggende Emojis.

En lignende funktion er allerede til stede i Slack, hvor du kan vælge "Tilføj en reaktion" og vælge en fra en stor liste over standard Emoji. Men det fortæller dig ikke folkets reaktion som helhed, fordi det er meget åbent og viser masser af tilfældige reaktioner.

I sin Q & A-session sagde Zuckerberg, at Facebook snart vil teste denne funktion. Gør dig klar til at "i modsætning til" nogle indlæg i nær fremtid.

Hvad synes du om denne kommende Facebook-funktion? Fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer