Tesla afsløre noget nyt: Hvad kunne være meningen med '' D ''

Tesla afsløre noget nyt: Hvad kunne være meningen med '' D ''
Tesla afsløre noget nyt: Hvad kunne være meningen med '' D ''
Anonim
Om tid for at afsløre D og noget andet
Om tid for at afsløre D og noget andet

- Elon Musk (@elonmusk) 2. oktober 2014

Hvilken type virksomhed er Tesla?

Tesla - kendt som Tesla Motors - er en amerikansk bilproducent. Deres første model var Tesla Roadster, som var en allelektrisk sportsvogn, efterfulgt af en sedan ved navn Tesla Model S sedan og Tesla Model X i 2014.

Tesla siges at være ved at udvikle en tredje generation bil, en efterfølger af Model X, kaldet Model 3. Det var oprindeligt kodenavnet Model E.

Hvad er denne buzz om "D"?

Den 1. oktober tweetede Elon Musk, grundlægger og administrerende direktør for Tesla Motors, et billede af et mørkt farvet køretøj i en garage og bogstavet "D" -garagen lå over hele garagedøren. Billedet er teksten: "Om tid for at afsløre D og noget andet".

Hvad kan betydningen af "D" være?

Tesla motorer udsendte invitationer til pressen til en begivenhed den 9. oktober blev afholdt i Hawthorne Lufthavn. D'en menes at være et nyt køretøj i Tesla's hold.

"D" kunne stå for en dual-motor, en all-wheel-drive version af Model S.

Pocket-lint skriver det bogstav "D" kan også henvise til Assisted Driving. Ifølge hjemmesiden satser Tesla stort på fremtidige selvkørende biler, da Musk fortalte CNNMoney den 2. oktober, at Tesla vil afsløre selvkørende biler i 2015. Ifølge ham vil næste års Tesla-bil sandsynligvis være "90 pct. af autopilot … sådan kan 90 procent af dine miles være i auto ".

Så alt hvad vi kan gøre er at vente og se eller måske kigge op for nogle lækkede billeder af den hemmelige "D". Men den virkelige sandhed vil blive afdækket den 9. oktober.

Populært emne.