loader
bg-category
Apple Pencil er den nye Apple-enhed Steve Jobs ville have hadet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Kan du huske, da Steve Jobs først introducerede iPhone, sagde han, at ingen har brug for en stylus. Tja, det skifter ting på Apple. Efter større iPhones og laptop-lignende iPad Pro har Apple lanceret en ydmyg stylus kaldet Apple Pencil.

Apple Pencil er den nye gadget i Apples artilleri. Efter at have annonceret den nye iPad Pro fra den nye iPhone lanceringsbegivenhed, viste Apple den nye Apple Pencil. Apple Pencil vil være dit hemmelige våben, der giver dig mulighed for at interagere med den nye 12,9-tommer retina-skærm af den nye iPad. I enkle og tørre ord er Apple Pencil en stylus.

Apple blyant er meget mere end en stylus. Det er mere egnet til præcis input, der kommer praktisk, når du er i grafisk design og billedredigering.

Apple Pencil har et lynkontakt, der skal opkræves med din iPad. Fra scenen gav Eric Snowden fra Adobe en demo af Adobe Photoshop FX og brugte stylusen.

I en anden overraskelse inviterede Apple Microsoft-chef Kirk Konigsbauer til at vise Office-apps på den nye iPad. PowerPoint har stor støtte til Apple Pencil, og giver dig mulighed for at konvertere blæk til objekter i slidedecks.

Apple Pencil vil koste $ 99, og det vil være tilgængeligt i november.

Hold øje med mere fra Apple iPhone 6s lanceringsbegivenhed.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer