loader
bg-category
PowerColor Devil 13 er verdens første 16GB grafikkort til forbrugerklasse

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: PowerColor er indstillet til at frigive det kraftigste grafikkort på markedet for forbrugerklassen den 17. september. PowerColor Devil 13 benytter to AMD Radeon R9 390 "Hawaii" GPU'er, et utrolig strømmodul og et effektivt kølesystem, der giver dig en humongous rå strøm.

AMD og dets produktionspartner PowerColor har skabt verdens første grafikkort til forbrugerklasse med 16 GB lagerplads. Selskabets seneste power performer leveres med to AMD Radeon R9 390 "Hawaii" GPU'er og giver din pc et professionelt touch.

PowerColor Devil 13 Dual Core R9 390 strømkit leveres også med en avanceret gaming mus, Razor Ouroboros som gave. Djævelen 13 er bygget til at dominere spilleverdenen med 16 GB GDDR5 hukommelse og dual grafiske processorer med 1000 MHz klokke hver.

Monster gaming pakken bruger fire 8-pin PCI-E strømforbindelser, der leverer en forbløffende 600 W strøm til bestyrelsen. Så bliver et effektivt kølesystem afgørende for at holde djævelen 13 til at køre sig selv i en ovn. Kølelegemet til den nye PowerColor Devil 13 består af 3 dobbeltspidsventilatorer oven på aluminiumfinner, 10 stykker varmepumper og 2 stykker af støbte paneler.

GPU'erne med integreret 16 GB GDDR5 var allerede tilgængelige for professionelle, men den nye Devil 13 vil frigøre strømmen til de avancerede spillere i forbrugerklassen.

Djævelen 13 pakker et slag med sin massive 15-faset strømforsyning, PowerIRstage, Super Cap og Ferrite Core Choke for at give stabilitet til ekstrem grafik. Det handler ikke kun om rå strøm, PowerColor Devil 13 Dual Core R9 390 har også en lysrød farve LED-baggrundsbelysning, der pulserer på Devil 13-logoet, hvilket giver det nogle æstetik.

Med alle disse funktioner presset ind i et kit, er PowerColor Devil 13 indstillet til at styre den ekstreme gaming verden. Nå, for nu. Vent til Radeon R9 Fury X2, der kommer med to 'Fiji' grafik.

Du kan få djævelen 13 til $ 779, september 17 og fremefter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer