loader
bg-category
Xiaomi planlægger at frigive sine første nogensinde bærbare computere, der kører Linux

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Xiaomi planlægger at lancere en serie af linuxdrevne laptops i starten af ​​2016, ifølge rapporter. Denne bærbare computer koster omkring 470 dollar, og Samsung leverer skærm og chips til maskinen.

Ifølge medierapporter planlægger den kinesiske smartphone-producent Xiaomi at lancere en serie bærbare computere i begyndelsen af ​​2016. Den tredjestørste producent af smartphones på planeten går til deres første nogensinde bærbare computer, og mange tror, ​​at det bare var et spørgsmål af tid. Selskabet er også kendt som Apple of China og det er i øjeblikket verdens mest populære opstart.

Virksomheden har bragt tilpassede versioner af Android, og nu planlægger virksomheden at frigive en Linux-drevet bærbar computer. Ifølge rapporterne er det muligt, at Samsung leverer skærm og chips. Xiaomi vil lancere denne serie bærbare computere ved hjælp af sine partnere Foxconn og Inventec i begyndelsen af ​​2016.

Denne Xiaomi laptop forventes at være meget billigere end Apples MacBook, og det koster så meget som $ 470, ifølge DigiTimes. Det skal bemærkes, at Xiaomys bærbare computer kunne være et problem for Apples MacBook Air såvel som dets hjemmedlem Lenovos ThinkPad.

DigiTimes skriver: "For notebook-forretningen planlægger Xiaomi at bruge den samme strategi som den for smartphones og vil frigive bærbare computere med høj pris / ydelsesforhold, de anførte kilder."

Hvis denne rygte er sandt, ville den bærbare computer være en god handel for en 15-tommer maskine. Xiaomi er et firma, der er meget populært i Kina, og enhver ny produktudgave får et godt svar fra folket. Dette betyder også en fantastisk mulighed for Linux, da det har været mangler en partner, der kunne betjene dette open source-OS til en meget loyal brugerbase.

Som jeg nævnte tidligere, er Xiaomi berømt for sin forked Android-oplevelse med MIUI og lignende forking forventes at ses i Xiaomys Linux distribution.

Gjorde denne nyhed om ryktet Xiaomi bærbar computer dig? Har du noget at tilføje? Fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer