loader
bg-category
Linux Kernel 4.2 Udgivet Med Forbedret Kryptografi

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Tidligere i ugen blev Linux Kernel 4.2 udgivet. Den nye kerne forbedrer kryptografiske funktioner med ny tilfældig talgenerator og understøtter nye standarder.

Tidligere i ugen, efter otte frigivelse kandidater, Linux Kernel 4.2 er tilgængelig. Ifølge Linux-grundlæggeren Linus Torvalds var der kun få rettelser i den sidste uges frigivelse. Dette tyder på, at denne forsinkelse og forholdsvis længere frigivelsescyklus stort set var resultatet af Linus Torvalds 'advarsler.

I udgivelsesnotatet skriver Linus: "Så dømt efter hvor lidt der skete i denne uge, ville det ikke have været en fejl at frigive 4,2 i sidste uge trods alt, men hej, der er helt sikkert nogle få rettelser her, og det er ikke som at forsinke 4,2 i en uge burde have forårsaget problemer heller. "

Efter den generelle tilgængelighed giver Linux Kernel 4.2 gode funktioner som Jitter Entropy Random Number Generator. Dette gør tilfældig antal generationer mere sikre end nogensinde. De øvrige opdateringer er:

. Chacha20, RFC7539 og Poly 1305 support . Jitter RNG . Standard crypto random number generator API er nu DRBG . 842 kompression . Ny driver til GENEVE-protokollen . Indførelse af købaserede spinlocks . Nyt Linux sikkerhedsmodul stabling

Linus tilføjer i sin meddelelse: "Så her er det, og fusionsvinduet for 4.3 er nu åbent. Jeg har allerede et par ventende anmodninger om tidlig pull, men som normalt begynder jeg at behandle dem i morgen og give udgivelsen tid til at sidde. Hent den."

Har du noget at tilføje? Fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer