loader
bg-category
De bedste funktioner, jeg forventer at se i min næste iPhone

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: En anden Apple-begivenhed er rundt om hjørnet, og vi møder de nye iPhones den 9. september, hvor Apple vil lancere dem sammen med den nye iOS 9. For at vide, hvilke funktioner der forventes i de nye iPhone 6-funktioner, læs videre.

Apple vil annoncere sit nye sæt enheder på sin iPhone-lanceringsbegivenhed den 9. september i San Francisco. Den rygter iPhone 6S og iPhone 6S Plus forventes at komme med tonsvis af forbedringer. Disse telefoner vil blive en opgradering af de nuværende iPhone 6 og 6 Plus-telefoner. Med disse telefoner har Apple til formål at bevare den charme, den skabte med de ældre enheder, og bringe nogle nye funktioner til brugerne.

I mit tidligere indlæg som en del af iOS 9 og ny lancering af iPhone, fortalte jeg dig om mine oplevelser med iOS 9 Public Beta og de funktioner, jeg elskede mest. I denne artikel fortæller jeg om de funktioner, jeg forventer at se i den næste iPhone. Ifølge forskellige kilder og lækager vil Apple muligvis bringe Apples bedste kamera, der gør det muligt for dig at tage billeder med højere opløsning. Andre nye iPhone-funktioner omfatter Force Touch, 4K videoer og meget mere. Lad os tage et kig på dem en efter en:

Apples bedste kamera endnu | Bedste nye iPhone-funktioner

Kort efter at blive lanceret, vil nye iPhones have et forstærket kamera, der vil rampe op megapixel til 12 fra 8. Dermed vil du iPhone's digitale øjne kunne fange snapshots på en langt bedre måde. For at være ærlig, efter at have købt min iPhone 6, var jeg lidt skuffet, da jeg snappede nogle billeder, der var mindre detaljerede. Imidlertid vil de nyere iPhones muligvis løse dette problem.

Taler om selfies, iPhone 6 Plus og iPhone 6 har et 1,2 megapixel kamera og iPhone 6S forventes at blive en opgradering, sandsynligvis med en flash og andre hardware forbedringer.

Force Touch | Bedste nye iPhone-funktioner

Det er en funktion, der blev rapporteret for at gøre den endelige nedskæring i listen over nye iPhone-funktioner tilbage i begyndelsen af ​​juni. Den nye iPhone 6S får en frontskærm med Force Touch og haptic feedback.

For dem, der ønsker at vide, hvordan det vil ændre deres iPhone-oplevelse, når du trykker på iPhone 6S-skærmen hårdere, må sensorerne på skærmen måle trykket og reagere med haptisk feedback, dvs. et tryk. Således vil det give dig følelsen af ​​at du har trykket på en fysisk knap. Denne teknologi er allerede medtaget i MacBooks. Det forventes, at Force Touch vil introducere nyere grænsefladekoncepter og gøre iPhones tykkere.

Hurtigste processor og mere RAM | Bedste nye iPhone-funktioner

Jeg er tilfreds med ydeevnen og hastigheden på min iPhone 6, men Apple synes at lokke mig til at købe den næste iPhone, der kommer med Apples nye A9-processor.

Det kaldes A9 processor, så det bliver hurtigere end A8 chips af iPhone 6 (ingen cookies til at gætte dette). I dag har iPhones stadig en ydmyg 1 GB RAM, der ikke kompromitterer på ydeevnen. Men i iPhone 6S forventer jeg at være vidne til en 2 GB RAM.

4K videoer og en lysere skærm | Bedste nye iPhone-funktioner

Jeg har allerede skrevet om kameraopgraderingen i iPhone 6S, men her er noget mere. Det bageste kamera vil have mulighed for at optage 4K HD-videoer. IPhone 6 kameraet optager 1080p videoer.

Nå, hvis du skyder 4K videoer og optager bedre billeder, skal du have en bedre skærm for at se dem. Ret? Ifølge vores kilder har Apple arbejdet på en meget lysere OLED-skærm, som jeg forventer at opleve det i den nye iPhone 6S.

Bedre batterilevetid | Bedste nye iPhone-funktioner

Uanset hvor lang tid din telefon kører på en enkelt afgift, vil du altid forvente mere. Men iPhone 6S er rapporteret at have et lidt mindre i størrelse batteri, der vil være udstyret med en ny generation teknologi og forbedret ydeevne. Med krydsede fingre.

Flere farverige iPhones med hårdere Aluminium | Bedste nye iPhone-funktioner

Yup, jeg ved, du ikke glemte Apple iPhone 6 Bendgate og de endeløse trolde, der oversvømmede internettet. Den nye iPhone 6S vil have det forstærkede metal i bagvæggenes indre vægge. Andre mindre ændringer er også blevet indarbejdet for at gøre iPhone 6S Bendgate-proof.

Sidst men ikke mindst, tyder rygterne på, at nye iPhones vil have to nye farver - en mørkere Space Grey og Rose Gold.

De nye iPhones vil blive afsløret den 9. september sammen med iOS 9, nyere iPads og Apple TV. Vi dækker alle udviklingen og giver dig de friskeste bytes af Apple-nyheder. Bliv hængende.

Nu Watch:

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer