loader
bg-category
All-Time App Store Rangering: Facebook Most Downloaded, Candy Crush Mest spillet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Facebook er blevet den mest downloadede og top iOS-app siden lanceringen i 2008 og fortsætter med at regere med millioner af downloads hver måned. Candy Crush, derimod, er blevet det mest populære og downloadede spil på bare 3 år.

Der er tusindvis af mobile applikationer i appbutikken, men der er kun få, der bliver mest populære og brugt udbredt på verdensplan.App Annie, app store analytics firma har udarbejdet lister over de mest populære og mest profitable iOS applikationer hele tiden.

Nå går den øverste position i den mest downloadede app hele tiden til Facebook, ingen overraskelser, vi ved. Faktisk er de sociale medier så vanedannende og populære (naturligvis), at den næst mest downloadede iOS app er igen af ​​Facebook, dens app Messenger.

App Annie rapporterer, at de har studeret dataene dateres tilbage til juli 2010 til juli 2015. Tjek listerne over de mest downloadede top iOS apps af alle tider.

Hvis du ser forsigtigt ud, vil du se, at de fleste af de øverste downloadede iOS-apps er messengerapps, som fortsætter med at blive modtaget med samme entusiasme og downloadet i millioner hver måned, selv efter år efter deres lancering.

Nu kommer min favoritliste, de bedste downloadede mobilspil fra alle tider. King's Candy Crush Saga er det mest spillede spil siden lanceringen i november 2012 efterfulgt af Frugt Ninja og Angry Birds.

Nu er der en liste over de mest populære apps, og så er der denne liste over bedste indtjeningsapps. Når det kommer til indtjening, er listen helt anderledes. Det er domineret af underholdning og dating apps. De populære messenger apps er ikke på listen.

Pandora er den højeste grosserer iOS app, efterfulgt af LINE og dating app Zoosk.

De verdensomspændende topintegrerende spil i iOS App Store viser lignende mønstre. Kun Clash of Clans og Candy Crush Saga formåede at lave begge lister, med Clash of Clans at få toppen stedet efterfulgt af Candy Crush.

Applikerer App Annie-listen over top iOS-apps og spil din liste? Fortæl os i kommentarer nedenfor.

Billede: Sandiegi

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer