loader
bg-category
Efter iPhones og MacBooks ønsker Apple nu at lave film og tv-shows

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Apple planlægger at lave sine egne originale tv-shows og film. Ifølge en rapport fra Variety arbejder Apple for at få disse planer til at fungere ved at mødes regelmæssigt med Hollywood store skud.

Kunne det være Apples næste store ting? Apple er inspireret af f.eks. Netflix og Amazon, og er villig til at gå ind i forretningen med at skabe originalt videoindhold i form af film og tv-shows, ifølge en rapport fra Variety. Rapporten hedder, at Apple regelmæssigt mødes med Hollywood-gigantene for at gøre denne plan til virkelighed.

Ifølge rapporten har Apple planer om at ansætte de rigtige mennesker, der er brug for i de kommende måneder. Hvis dette sker, vil Apple give en seriøs konkurrence til Netflix og Amazon Prime. Kilderne tyder på, at Apples chef for internet-software og -service Eddy Cue håndterer disse diskussioner.

Denne rapport kommer i kølvandet på nyhederne, at Apple vil lancere sin nye Apple TV-boks, der vil blive koblet sammen med en potentiel internetdrevet tv-tjeneste.

15 Bedste iOS 9-funktioner, der ændrer din iPhone og iPad

Variety skriver: "Omfanget af Apples ambitioner varierer, afhængigt af hvem der bliver spurgt, men en højtstående executive, der talte med virksomheden, sagde, at målet er at skabe udviklings- og produktionsafdelinger, der ville kaste ud i langformet indhold for at streame i et bud at konkurrere med Netflix. "

For at gøre denne internetbaserede tv-abonnementsservice mulig, er det muligt, at Apple ønsker at fokusere på sine hjemmegroste film og tv-shows. Den snart kommer til at blive lanceret tv-tjeneste vil i første omgang tilbyde programmer fra 25 kanaler, der vil omfatte jægerne som ABC, CBS og Fox. Hopping i tv-programmeringsindustrien ligner det næste indlysende skridt fra Apple.

Virksomheden ejer allerede en bred brugerbase, etablerede produkter og tjenester - det giver den perfekte mening for dem at starte noget udfordrende som tv.

For nu har Apple nægtet at kommentere disse "rygter".

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer