loader
bg-category
Google Search vs Apple Spotlight Search: Krigen er begyndt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For mange af jer er søgning uden tvivl den Google-søgning, du udfører på din telefon eller pc-browser ved at få adgang til hjemmesiden Google.com eller måske nogle andre tjenester som Bing eller Yahoo. Men søgningen har udviklet sig fra dette begrænsede rum for at skabe kontekstuel søgning, og dette er fremtiden for søgning.

Tidligere har Google forsøgt at gøre dette ved hjælp af Google Now. Apple gjorde det samme med Siri og Microsoft er relativt nyere med sin egen digitale assistance Cortana, som er stærkt indlejret i Windows 10 og bliver faktureret som den største funktion af Windows 10.

For nylig Google afsløret, at dens næste iteration af Android-operativsystemet Android M vil være med Nu på Tap - en anden form for kontekstuel søgning, der lover at forlade andre miles bagved. Med ældre Google Now lærte søgemaskinens kæmpe at læse dine mails og informere dig om dine møder, kommende fly, pakkeleverancer og mere

Nå har der været rygter i fortiden vedrørende Apples søgemaskine, og det blev mere varme, da Apple bekræftede, at det har sin egen webcrawler at undersøge hjemmesider og indeksere deres data til eget brug.

På sidste uges Apple World Wide Developers Conference (WWDC) i San Francisco afslørede Apple en ny intelligent del af det kommende iOS 9 - nyt og forbedret Spotlight. Spotlight er det indbyggede søgeværktøj til iOS, der giver dig information ved hjælp af "deep searching" -apps. Læs nu den næste linje omhyggeligt: ​​Alt, hvad der søges eller udføres i proaktiv Siri, er færdig med din enhed, og du forlader det aldrig. Så hvad betyder det?

Det betyder simpelthen, at Apple forsøger sit bedste for at holde brugerne væk fra søgemaskinerne (læs Google). Apple har nu tilladt udviklerne at "udsætte" deres apps data til indeksering i Spotlight-brugeren søger for første gang i iOS 9. Nu kan brugere søge efter "Superman" i appen, og Spotlight vil tage dem direkte til IMDb-siden eller andre nyttige kort uden at forlade appen.

Spotlight API er en ny type søgemaskine, der har dyb søgning og adgang til de apps, der gøres tilgængelige for indeksering af deres beslutningstagere. Så Apple ønsker ikke, at brugerne skal besøge Google-søgningen og forsøger at levere alt inde i spotlight-søgningen. Den nye Spotlight bruger også en række tredjeparts tjenester som Wikipedia, YouTube, Amazon og Netflix.

Med løftet om, at brugerdataene, der er gemt af Spotlight, aldrig efterlader din enhed, så med øget beskyttelse af personlige oplysninger, kan det være en stor tommelfingre.

Som historien fortæller, er Google lidt forstyrret af sine rivaler, men det er noget, der helt sikkert ville medføre nogle bekymringer for Mr. Larry Page.

Als Read: Google erklærer en ny krig med Apple, bringer Android Wear til iPhone

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer