loader
bg-category
NSA's Privacy Breach: Vi kommer fra din hoveddør denne gang

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

NSA-chef, adm. Michael S. Rogers, adressering ved Princeton University sagde: "Jeg vil ikke have en bagdør. Jeg vil have en hoveddør. Og jeg vil have hoveddøren til at have flere låse. Store låse. "

Rogers foreslog, at NSA ikke vil få den eneste adgang til den krypterede kommunikation, der sker på Google eller Apple, men oplysningerne vil blive opdelt blandt flere nøgleindehavere, herunder Google og andre. Således stopper NSA at blatantly snoop inde i alles computer.

Denne politik fra USA's efterretningsagentur ser ganske overfladisk ud for første gang. Selv om det kan synes, at der vil være nogen lettelse fra de nylige overvågninger, men det er som en papirkopi til borgerne i Amerika. At give adgangstaster til Apple eller Google er meningsløs, medmindre de har lov til at skjule eller fremvise de følsomme oplysninger. Det er uden brug, indtil de ikke har ret til at nægte.

Med nylige åbenbaringer fra Snowden-episoden blev regeringen og dens agenturer udsat for deres mest. De digitale udbydere som Microsoft og Google var forbudt at oplyse, at de havde modtaget breve vedrørende national sikkerhed. NSA's plan om at "dele nøglen blandt tillidspartnere" kunne have fungeret godt, hvis kun dette var første gang, og folk ikke havde kendt deres tidligere sådanne tilgange og svig. Denne seneste ordning minder om den berygtede Clipper-chiphændelse i 1993.

Der er visse tvivlstilfælde, der truer NSA over denne tilgang. Donna Dodson, chef for cybersikkerhed hos handelsministeriets nationale institut for standarder og teknologier, sagde:

Det grundlæggende spørgsmål er, at det er muligt at designe et helt sikkert system til at holde en hovednøgle tilgængelig for den amerikanske regering, men ikke modstandere. Der er ingen måde at gøre dette på, hvor du ikke har utilsigtede sårbarheder.

NSA havde lavet planer i koalition med de største digitale udbydere af tiden og stolede på dem og beder om det samme i de tidspunkter, hvor tillid på statsorganerne er på et helt tidspunkt lavt. Ville denne plan være tilstrækkelig? Ville virksomheder som Google acceptere regeringsvilkårene? Det vil tiden vise. Kommentér dine synspunkter nedenfor.

Relateret: Opret uhændelige passord, som selv NSA ikke kan sprænge

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer