loader
bg-category
Google er tvunget til at afsløre sin "Secret Search Algorithm" - hjertet af Google

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Googles hemmelige søgealgoritme, hjertet af Google, er måske ikke længere en hemmelighed. En lov er under overvejelse i Frankrig, der ville tvinge søgemaskinens kæmpe til at afsløre sin mest hemmelige skat - Googles søgealgoritme. Dette ville være et af de hårdeste tilsyn over internettet. Financial Times har rapporteret, at den franske regering vedtager en lov i den franske senat, der muligvis kunne tvinge Google til at offentliggøre detaljerne om den metode, den bruger til at rangere websites og vise søgeresultater.

Det er mest sandsynligt, at Frankrig vil bestå denne lov i denne uge, og det vil give ret til den nationale telekomregulator for at holde øje med Googles søgealgoritme. Det skal huske på, at Wall Street Journal for nylig offentliggjorde en rapport, der slog hårde påstande om FTC's inkompetence til at prøve Google for sin uretfærdige søgealgoritme.

Ifølge en undersøgelse håndterer Google mere end 90% af søgningerne i Europa, hvilket er større end dets 68% andel i Amerika.

Catherine Morin-Desailly, formand for senatets kultur-, uddannelses- og kommunikationskomité sagde: "Regeringen er godt opmærksom på problemerne. Det er et spørgsmål om at sikre retfærdighed. For mange virksomheder ser søgemaskiner som flaskehalse. Nettet er stramning omkring [Google]. "

På den anden side har EU været hårdere mod Google og vil beskylde søgemaskinen for ulovligt at begunstige sine egne tjenester. Dette skridt kan skade Google Big Time, og Google er selvfølgelig ikke glad.

En talsmand for Google sagde:

At afsløre vores algoritmer - vores intellektuelle ejendomsret - ville føre til, at vores resultater spilede, hvilket ville være en dårlig oplevelse for brugerne.

FT skriver, at dette træk bør ses som en del af den voksende bitterhed for Silicon Valley i EU. Tidligere har amerikanske teknologivirksomheder stået over for gebyrer på grund af skatte tyveri, uretfærdige forretningsmetoder og meget mere. Et af de mest interessante tilfælde var "ret til at blive glemt", der krævede, at Google skulle give brugerne mulighed for at blive glemt.

Googles søgemaskine algoritme er hjertet af Google, og det vil helt sikkert finde en måde at undvige denne lov. Denne algoritme er nøglen til dens dominans og magt. Det er uklart, hvordan Google vil reagere på denne forordning i Frankrig. Som det tabte feriested kunne Google skære sine tjenester fra Frankrig som den gjorde i Spanien sidste år som følge af nogle regler.

Vil Google afsløre sin søgealgoritme? Fortæl os i kommentarer!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer