loader
bg-category
DALER Drone: Fluer og gåture som vampyrfladder gør

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Droner eller ubemandede luftfartøjer bliver mere og mere populære, da den relaterede teknologi går fremad. En ny drone med et kendetegn ved jordmobilitet er udviklet for nylig.

DALER forkortet "Deployable Air-Land Exploration Robot" er udviklet af det schweiziske forskningsinstitut EPFL. De fungerende dele af DALER Drone er meget intelligent inspireret af den fælles vampyrbat. Den har foldbare vinger, som gør det muligt at lave en flyvning på omkring 20 m / sek. Den kan trækkes tilbage for at gå på jorden med en reduceret hastighed på 6 cm / sek.

"Robotens design er inspireret af den fælles vampyrbat Desmodus rotundus, som kan udføre luft- og jordbaseret bevægelse med begrænsede afvejninger ", skrev Ludovic Daler fra Laboratory of Intelligent Systems ved Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (EPFL) i Schweiz, og kolleger, der beskrev drone DALER i et studie offentliggjort i journal Bioinspiration og Biomimetics den 19. januar.

"Wings 'adaptive morfologi gør det muligt for robotten at ændre formen af ​​sin krop for at øge dens effektivitet under jordbaseret bevægelse."

Den walking-cum-flyvende DALER Drone kan komme til at være meget nyttig i områder utilgængelige for mennesker ifølge Discovery. Sådanne droner kan bruges under redningsoperationer til at undersøge utilgængelige steder. Drone forventes at være til stor hjælp under naturkatastrofer ved at lokalisere ofre. Dette kan spare tid for redningsholdene.

"Den anden appel af jordmobilitet er, at den giver en bevinget robot mulighed for at lande, omorientere sig selv og derefter tage afsted igen," siger Evan Ackerman fra IEEE Spectrum.

Forskning på vej mod modifikationer og forbedringer i design og brug af DALER Drone. Det bliver forsøgt at gøre det selvstændigt, så det kunne vende tilbage efter afslutningen af ​​opgaven.

Denne video viser, hvordan forskellige dele af DALER Drone arbejder, og også hvordan det nemt ændres til at gå.


Kommentér dine synspunkter og forslag til fremtidige anvendelser af DALER drone.


Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære