loader
bg-category
macOS Mojave Udgivet: Sådan opdaterer du din MacBook lige nu

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Som meddelt om den 12. september samle runde begivenhed, har Apple udgivet macOS Mojave; det er den nyeste MacOS-version.

macOS Mojave er den femtende store opdatering af MacOS og bringer flere nye funktioner til glæde for MacBook-brugere. Nogle af headlining-funktionerne er en ny mørk tilstand, skrivebordsstabler for at holde dit skrivebord afrundet, Safari-favikoner, dynamisk skrivebord og et nyt screenshot-værktøj.

På sikkerhedsfronten har Apple introduceret massive forbedringer i MacOS Mojave. Det vil blokere ad trackers på Safari og vil også nægte dine personlige oplysninger til hjemmesider, der bruger knapper og kommentarer felt cookies til at spore dig.

Nu, da Apple har udgivet MacOS Mojave 10.14, er det tid til at opdatere MacBooks til det nyeste OS.

macOS Mojave kompatibilitet

Hvis du ser frem til at opdatere din MacBook til de nyeste MacOS, skal du sørge for, at din MacBook er kompatibel med den.

 • MacBook-modeller introduceres i begyndelsen af ​​2015 eller senere
 • MacBook Air-modeller introduceres i midten af ​​2012 eller senere
 • MacBook Pro-modeller introduceres i midten af ​​2012 eller senere
 • Mac mini-modeller introduceret i slutningen af ​​2012 eller senere
 • iMac-modeller introduceres i slutningen af ​​2012 eller senere
 • iMac Pro (alle modeller)
 • Mac Pro-modellerne blev introduceret i slutningen af ​​2013, plus midten af ​​2010 eller midten af ​​2012-modellerne med anbefalet metalbaseret grafikprocessor, herunder MSI Gaming Radeon RX 560 og Sapphire Radeon PULSE RX 580

Opret sikkerhedskopiering inden opdatering

Før du fortsætter med opdateringen, skal du sikre dig, at du tager en sikkerhedskopi af de data, der er gemt i din MacBook, ved hjælp af Time Machine, som er Macs egen backup-app. Du skal forbinde et eksternt drev til at gemme dine data, hvis du tager backup via Time Machine.

Alternativt kan du også manuelt overføre dine vigtige filer til et andet sted, og de indsætter dem manuelt, når opdateringen er færdig.

Sådan opdateres MacBook til MacOS Mojave?

 1. Klik på -ikonet og tryk på Systemindstillinger derfra.

 2. Vælg nu Software Update option derfra, og en popup åbnes, der begynder at kontrollere opdateringen er tilgængelig for din MacBook eller ej.

 3. Hvis Apple har frigivet macOS-opdateringen i din region, vil du se en ventende opdatering. Klik på Opdater, og det begynder at downloade. Sørg for, at du har den nødvendige ledige hukommelse på din enhed.
 4. Når opdateringen er downloadet, skal du klikke på Installer. Din MacBook genstarter en gang i gang, og opdateringen vil blive installeret.

Da dette er den første stabile opdatering af macOS, kan du forvente nogle fejl og app nedbrud. Hvis du ikke ønsker at blive forstyrret af fejlene, kan du vente i nogen tid, indtil nogle få fejlrettelser frigives af Apple efter at have modtaget feedback fra brugerne.

Kan du lide den nye macOS Mojave? Udtryk dine synspunkter i kommentarfeltet.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer