loader
bg-category
Google vil sælge dig mobiltelefon service med Google Wireless

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Googles mål er at gøre et ganske imponerende mærke i smartphone-forretningen meget snart med de første Project Ara smartphones. Men det ser ikke ud til at være slutningen af ​​Googles kærlighed til netværk og kommunikationsvirksomhed.

Google gør allerede den mest populære mobil OS Android, og nu vil den begynde at sælge mobiltelefon service Google Wireless. De amerikanske brugere vil snart have mulighed for at købe en Android-smartphone med Google Wireless - ikke gennem AT & T, Verizon eller Sprint.

Denne ide har ikke dukket ud af det blå i Googles hoved; Google har overvejet Google Wireless service i årevis. Rapporten opstod først i Wall Street Journal.

Android-telefoner til den billigste pris her på Amazon

Google har allerede Android OS, det er en smartphone-producent og sælger, det blev en internetudbyder med Google Fiber, og den har endda sin egen VoIP-telefontjeneste ved navn Google Voice, som hjælper folk til at ringe til folk via Wi-Fi. Den eneste manglende obligation var mobiltelefonnetværkstårne ​​for at lave et landsdækkende netværk.

CNNMoney rapporterer, at i stedet for at opbygge sit eget trådløse netværk, udfører Google Wireless operationen ved hjælp af T-Mobile og Sprints netværk. Rapporteret Google forventes at betale $ 2 pr. Gigabyte, og det betyder, at Google kunne tilbyde en billigere service end eksisterende markedsledere på det amerikanske marked. [Su_button url = "

I øjeblikket domineres den amerikanske mobiltjeneste af AT & T, Verizon, Sprint og T-Mobile. Google kan generere nogle beundrere ved dette trin, men uden at skabe sit eget fysiske trådløse netværk af mobiltelefontårne, vil de ledende markedsledere ikke lade Google Wireless blive en anden succeshistorie.


Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer