loader
bg-category
De smarteste strømper nogensinde: Dette vil lære dig den perfekte løbe

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Sensoria Fitness Socks er specielle sokker, der indeholder specielle sensorer til analyse af din løb og giver dig relevante data for at forbedre din kørsel.

For alle fitnesselskere, Sensoria Smart Sock, en teknisk løsning, der hjælper dig med at gøre din løb en fornøjelig oplevelse, skaber bølger på tværs af markeder. Det er ubestridt, at løb er en af ​​de mest effektive måder at holde sig i form, men en forkert teknik kan lande dig i problemer, nogle gange som følge af alvorlige kroniske smerter.

Nu kan du slippe af med de løbende problemer ved blot at købe en anklet fastgjort til en særlig løbestrøm. Enheden, Sensoria Fitness Socks, er prissat til $ 199, og er tilgængelig online.

Denne hesteskoanklap er fastgjort til en speciel sok, der indeholder specielle sensorer i bunden, og anklet indeholder en CPU til analyse af data fra sensorerne. Ikke alene dette ledsages også af en smartphone-app, der giver brugerne et varmekort over hvor foden placerer trykket sammen med andre oplysninger som hastighed, stridlængde og kadence.

Den bedste del af denne app er, at den er meget brugervenlig og det vil kommunikere til dig i dine ører, når det finder uregelmæssigheder i dit løbemønster. Sensorerne placeret i sensoria er tilpasset til at hjælpe både eksperten løbere og novice løbere ens, og derved hjælpe dem med at opnå en korrekt form.

Sensoria CEO Davide Vigano siger: "Du har ikke på noget andet, men hvad du end måtte have på dagen - bare en t-shirt, et par strømper og et par sko. Vi ønsker at tage væk ting, ikke tilføje ting. På et tidspunkt vil elektronikken blive vævet ind i hvad vi bærer. "

Denne enhed kan vise sig at være en milepæl i fremtiden for fitness gadgets. For at vide mere om Sensoria Fitness Socks, besøg sensoriafitness.com

Fortæl dine synspunkter om Sensoria Fitness Socks i kommentarerne nedenfor.

Tjek vores hjemmelavede produkt viralnews.fossbytes.com for hotteste technyheder på nettet. For flere opdateringer, abonner på vores nyhedsbrev. [newsletter_signup_form id = 1]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer