loader
bg-category
Apple dræber iPhone X, iPhone 6s og iPhone SE efter lancering af nye iPhones

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Apple lancerede iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr under en begivenhed i Steve Jobs Theatre i dag. I en temmelig manglende begivenhed blev tre iPhone-modeller præsenteret for offentligheden sammen med den nyligt designet Apple Watch Series 4.

Ifølge tendensen har Apple afbrudt sine ældre enheder, herunder iPhone 6s og iPhone SE, men det som kom som en chokerende nyhed er axlen af ​​iPhone X, som blev lanceret sidste år med den ludicrous pris på $ 999.

På trods af spekulationerne om lavt salg viste Apples rapport, at iPhone X's salg ikke var så dårlig som det blev betragtet af nogle. Tim Cook sagde i februar, "iPhone X overgik vores forventninger og har været vores mest solgte iPhone hver uge siden den blev sendt i november."

En af grundene til, at Apple besluttede at afbryde iPhone er den nye iPhone Xr, som i grunden er en opgraderet iPhone X med større, selvom LCD, skærm og nyeste Apple A12-chip.

iPhone X er blevet fjernet fra det amerikanske marked, men brugerne i lande som Indien kan stadig købe det.

Det er sikkert at sige til dem, der tænkte, at Apple vil skære priserne og så kan de købe iPhone X, det er en skuffende nyhed.

Nu Watch:

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer