loader
bg-category
Hvorfor iPhone Xr Er Apples vigtigste release i år?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I dag annoncerede Apple i Steve Jobs Theatre den næste generation af iPhones - iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Mens iPhone Xs er den trinvise opdatering af sidste års iPhone X, er iPhone Xs Max selskabets største nogensinde iPhone med en massiv 6,5-tommers skærm. Den tredje enhed, iPhone Xr, er den mest spændende udgivelse af alle.

iPhone Xr blev tidligere rygter om at blive navngivet iPhone Xc, men Apple valgte ikke dette - sandsynligvis fordi tidligere iPhone 5c endte med at få et ry for at være en (c) bunke, plastik enhed. Apple ønsker ikke den samme skæbne for iPhone Xc (nu Xr). Det mest interessante ved denne enhed er prisen. iPhone Xr er prissat til $ 749, hvilket ifølge mig er ret anstændigt prissætning givet funktionerne.

I stedet har Apple nogle store planer for denne enhed. Mens iPhone Xs og iPhone Xs Max har en attraktiv OLED-skærm, har Xr fortsat en LCD-skærm. For dem, der ikke er klar til at bruge $ 1.000 eller mere til en iPhone og stadig vil have det nyeste design, der har ført til, at Android-smartphone-producenterne bliver vanvid, er iPhone Xr den bedste løsning.

Efter min mening er den største skærm, den vigtigste faktor, vi skal lægge mærke til. Der kan ikke benægtes det faktum, at folk elsker større skærme. Med det stigende forbrug af videoindhold og et hurtigt skifte fra desktop til mobil, giver det den perfekte mening for Apple at vælge en større 6,1 tommer skærm og reducere omkostningerne ved at tilføje et LCD display.

I løbet af de sidste par år har smartphone-producenterne været i stand til at skabe en stigende efterspørgsel efter større smartphones. Smartphone og phablet-kategorien har skiftet meget over tid, og skærmstørrelsen har vist sig at være afgjort til 5,5 til 6-tommers kategorien. Med Apple målrettet mod dette segment med deres overkommelige tilbud, er det helt sikkert et klogt skridt.

Hvis du kigger på Xrs pris, betaler du stadig så meget som andre Android flagskibe eller endda mere end smartphones som OnePlus 6, men så kommer Apple-faktoren. Hvis du er en eksisterende Apple-bruger, der ikke ejer en iPhone X, er iPhone Xr den mest fornuftige mulighed derude. Telefonen vil også være tilgængelig i en række attraktive farver - hvid, rød, blå, koral, sort og gul

I modsætning til Android økosystemet betyder ejeren af ​​den billigste iPhone ikke, at du ikke vil kunne nyde den nyeste softwareoplevelse. Du kan stadig køre iOS 12 på din enhed med det samme og få alle de nye AR-oplevelser, som Apple tilbyder.

Denne strategi er også vigtig for hurtigt voksende markeder som Kina, hvor folk foretrækker større skærmenheder. Det vil også være interessant at se, om Apple er i stand til at tiltrække en større brugergruppe i Indien, hvor firmaet har kæmpet i nogen tid - hovedsagelig på grund af tunge importafgifter.

Det ville ikke være forkert at sige, at iPhone Xr med sine avancerede funktioner vil ødelægge iPhone-kritikerne, der rantede om den stramme prislapp. Det er en komplet 'budget iPhone', som sandsynligvis vil være den mest populære iPhone i år.

Nu Watch:

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer