loader
bg-category
YouTube & Netflix bliver langsomme af teleselskaberne i USA - her er hvorfor

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

En ny undersøgelse foretaget af forskerne fra Nordøst Universitet og University of Massachusetts, Amherst, har afsløret, at trådløse operatører strammer hastigheden for populære video streaming sites som Netflix, Youtube og Amazon Prime.

I en af ​​sin artige undersøgelse, rapporteret af Bloomberg, har forskerne brugt en ansøgning med navnet Wehe, der downloades af så mange som 1.00.000 forbrugere. App'en fungerer ved at holde styr på, at luftfartsselskaberne springer internettet, og for hvilke tjenester er hastigheden smurt.

Dataene fra appen har afsløret, at Youtube er et af de primære mål for luftfartsselskaberne, der sænker internethastigheden efterfulgt af Netflix, Amazon Prime og NBC Sports app.

Throttling refererer til at behandle en type trafik på et netværk anderledes end de andre typer. Den app, der blev anvendt i undersøgelsen, har vist, at Verizon Communications Inc har differentieret mellem forskellige typer trafik mere end 11.100 gange i perioden mellem januar og begyndelsen af ​​maj i år.

AT & T har spredt 8.398 gange, T-Mobile US Inc. er blevet anklaget for at sprænge trafik 3.900 gange, og Sprint Corps Network har gjort det 339 gange.

Ifølge luftfartsselskaber er årsagen bag spjældet styring af internettrafik effektivt. Grunden til, at de fleste forbrugere undlader at identificere den langsomme hastighed, er det faktum, at videoer streamer i DVD-kvalitet og til streaming af videoer i HD, du skal betale ekstra penge.

Den langsomme hastighed har sit eget sæt fordele som reduktion i flaskehalse og overbelastning, men det som bekymrer netneutralitetsaktivisterne er differentieringen mellem internettrafikken. Et af de vigtigste principper for Net Neutralitets dagsorden er at behandle internettrafikken på lige fod. Loven forbyder mobiloperatører at differentiere internettrafik med bruger, indhold og app.

David Choffnes, som er en af ​​forfatterne i undersøgelsen og en udvikler af Wehe app, har sagt, at dataene fra appen er blevet delt med Federal Trade Commission, som er en myndighed, der er ansvarlig for at holde en check på amerikanske internetudbydere.

Choffnes har forsikret, at han er imod diskriminering mellem mobiltrafikernes internettrafik, og han venter på et års værd data, der skal indsamles af Wehe-appen, så han kan fremsætte sine resultater i en større teknologisk forskningskonference.

Hvorvidt hans forskning og app har magt til at stoppe luftfartsselskaberne fra at sprænge internethastigheden, er stadig at se.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer