loader
bg-category
Android Pie Seneste nyheder, funktioner, enheder, beta

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Før du annoncerede Android nyeste version - Android Pie, ved Google I / O-begivenheden 2018 sagde VP-ingeniørvirksomheden (Android) Dave Burke: "A.I understøtter tre temaer i Android Pie: Intelligence, Simplicity og Digital Wellbeing."

Android 9 Pie er næste Android-firmware efter Android Oreo 8.1. Den seneste version har drastisk ændret brugergrænsefladen (UI) såvel som skubbet i AI (Artificial Intelligence) funktioner og meget mere.

Men hvis du er uvidende om Android Pie og vil vide alt om den nyeste Android-version, har jeg samlet alle bits og stykker information på Android 9.0.

Android 9 Pie News (løbende opdateret)

3. september - OnePlus 6 Gets Android Pie Beta Version

Efter annonceringen af ​​Android Pie på hver OnePlus-enhed har firmaet officielt udvalgt Android Pie-baseret Oxygen OS beta 1 til OnePlus 6-enheder.

Hvis du ikke kan huske, var OnePlus 6 et af de få Google beta-program-enheder, der fik tidlige hænder på Pie beta-versionerne. Så det er ingen overraskelse, at enheden er den første til at få Android Pie.

1. september - Huawei Devices får Android 9 Pie Based EMUI 9 beta

Ved IFA 2018 meddelte Huawei Android Pie beta version (EMUI 9) for få af sine enheder. EMUI 9 kommer med mange ændringer som fornyet indstillinger app med kunstneriske illustrationer. Også kontroller og faner flyttes til bunden af ​​skærmen for nem adgang (Huawei apps).

Kompatible Huawei-enheder:

Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Æresspil, Ærevisning 10, Ære 10

16. august - Sony premium-enheder får Android Pie i november

Sony bekræfter at levere Android Pie på sine premium-enheder såsom Xperia XZ2, XZ2 Premium, XZ2 Compact, Xperia XZ Premium, XZ1 og XZ1 Compact.

I modsætning hertil vil Xperia XA2, XA2 Ultra og XA2 Plus modtage opdateringen i begyndelsen af ​​2019.

15. august - Android Pie Go Edition kommer i efteråret

Stock Android strippet ned version - Android Go vil opdatere til Android Pie senere i efteråret, ifølge Google blogindlæg.

Android Go er et parallelt projekt fra Google, der fokuserer på at levere en ægte Android-oplevelse til lavere enheder.

Nye funktioner i Android Go (Pie edition) -

 • Hurtigere starttider
 • Bedre sikkerhedsfunktioner som verificeret boot
 • Op til yderligere 500 MB lagerplads til rådighed
 • Dashboard til sporing af dataforbrug

Liste over Android Go-enheder -

 • Alcatel 1X
 • Nokia 1
 • General Mobile GM 8 Go
 • LAVA Z50
 • ZTE Weather Go
 • Micromax Bharat GO
 • Samsung J2 Core

8. august - Vivo vil rulle ud i 4. kvartal 2018

Vivo bekræfter at bringe Android Pie til sine smartphones i fjerde kvartal 2018. Selvom firmaet ikke udlod nogen officiel plan eller nogen liste over understøttede enheder, vil Vivo X21 og X20 UD sandsynligvis modtage Android Pie først. Da de allerede har samplet den nye version under Google beta-programmet.

6 august - Google ruller ud Android Pie på Google Pixel-enheder | Nødvendig PH-1 Gets At Savor Android Pie

 • Den vigtigste telefon modtog en OTA-opdatering af Android Pie. Overraskende nok er det første gang en ikke-pixel-enhed har modtaget den nyeste Android-opdatering så hurtigt.

Vi er stolte over at bringe Android 9 Pie til Essential Phone samme dag, den er frigivet! Tjek din telefon nu for opdateringen. 🥧 pic.twitter.com/pniUDl9yr8

- Essential (@essential) 6. august 2018

 • Google ruller subtly ud Android Pie endelige version debunking tidligere lækager som antydet på en udgivelsesdato den 20. august. OTA-opdateringerne er tilgængelige for alle Google pixel-enheder. Og Android One og beta-program-enheder ville modtage opdateringen ved "slutningen af ​​dette efterår"

Før 6. august - Android Pie Tidslinje

Hvis vi ser på tidslinjen for Android Pie-meddelelser, meddelte Google den første beta-version af Android Pie under sin I / O-konference i Google, tilbage i maj. Derefter så vi mange beta udgivelser i løbet af månederne.

Da den tidligere Android Oreo (8.0) blev udgivet den 21. august, er det helt usædvanligt at se Android Pie, der kommer den 6. august. Ikke desto mindre er vi virkelig glade for at se det på vores Pixel-enheder.

Android Pie Navn: Hvorfor ikke Popsicle, Pistachio, Popcorn?

Android Pie ryddet alle tvivl blandt Android-fansne, som spillede på Popsicle, Pistachio, Popcorn og Whatnots.

Men vi hævder, at "det kunne have været bedre." Ser på det mest kedelige Android-navn nogensinde - Android Pie, ser det ud som om Android har mistet en betydelig mulighed. Jeg mener, at hvis du bare ser på listen over alternative dessertnavne, der starter med P, vil du føle det samme.

Og i virkeligheden var der få navne endda til slutningen. For eksempel, Android Pistachio, der stammer fra en lækage fra Huwaei kundesupport team. Og Android Popsicle rygter, der kom ud fra et Google-tapet.

Ikke at vi har noget imod Pie (jeg elsker det virkelig at spise det), men Google kunne helt sikkert have nævnt noget mere supercool som Pop-Tart. Jeg spekulerer på, hvad Android Q ville blive navngivet næste år.

Android Pie Topfunktioner: Hvad er det med det hele?

Lad os se på de mest bemærkelsesværdige Android Pie-funktioner, der ændrede væsentligt, hvordan du bruger en Android-enhed.

Du kan læse den komplette liste over funktioner i denne omfattende Android Pie-funktioner post. Glem også at tjekke nogle skjulte funktioner i Android Pie.

1 - Indendørs navigation

Android Pie bringer indendørs navigation til Google Maps, hvilket betyder at du nu kunne navigere indendørs som indkøbscentre, lejligheder, universiteter osv.

Denne funktion er kun tilgængelig for udvalgte områder i øjeblikket.

2 - Gesture Navigation

Du har set det på iPhone X, OnePlus, Xiaomi. Nu kommer den på alle Android-enheder. Google har tilføjet en native til Gesture navigation support i Android Pie

Borte er de tre knapper navigationssystem, nu har vi en enkelt pilleformet knap og finger swipes at navigere på vores Android enhed.

3 - Digital Wellbeing

Digital Wellbeing-indstillinger er en af ​​de bemærkelsesværdige funktioner, der er målrettet mod at forbedre kvaliteten af ​​vores liv. Først og fremmest kan du spore mængden af ​​tid, du bruger på din smartphone, selv på bestemte apps som Facebook, Youtube og andre.

For eksempel viser dashboardindstillingen det antal gange, du har låst din telefon op på en dag. Og du kan også sætte en tidsbegrænsning på apps. Det er fremragende til folk, der er afhængige af Facebook og andre sociale medier apps.

Funktionen er tilgængelig i beta-tilstand til Google Pixel-enheder, der kører på Android Pie.

4 - Revideret notifikationsskygge

Fra at følge app-underretninger for at blokere dem lige fra panelet selv, har nye meddelelsesændringer gjort vores liv meget mere ligetil.

For eksempel, de smarte svar, som automatisk tilføjer hurtige svar på selve meddelelsespanelet.

Og den nye funktion, der ikke forstyrrer (DND), blokerer visuelle forstyrrelser, så du endelig kan fokusere på opgaven.

5 - Adaptivt batteri og adaptiv lysstyrke

Med Android Pie har Google introduceret to nye AI-funktioner - Adaptive Battery og Adaptive Brightness.

Adaptive Battery begrænser automatisk apps fra at tage ekstra hukommelse, når appen ikke er i brug. På den anden side kombinerer Adaptiv lysstyrke omgivelsessensoren og maskinindlæringen for at bestemme indstillingerne for lysstyrkeindstillingerne for den nuværende situation.

Liste over enheder, der får Android 9 Pie?

I øjeblikket er Android Pie-stabil version ud på Google Pixel-enheder og Essential PH-1. Andre producenter er begyndt at udbrede betaversionen og udlevere foreløbige datoer for den endelige version.

I Android Pie-blogindlægget bekræftede Google, at alle Google-beta-programenheder samt kvalificerede Android One-enheder vil modtage Android Pie et sted i slutningen af ​​2018.

 • Sony
 • Xiaomi
 • HMD Global
 • Oppo
 • Vivo
 • OnePlus

Gå videre til vores liste over Android-enhedens supportliste for at vide mere.

Android Pie: Sådan får du Android Pie med det samme?

Som enhver anden Android Update vil Android Pie tage aldre for at komme frem på forskellige smartphones. Hvis du ikke er ventetyperne, er den gode nyhed, at du stadig kan downloade sin betaversion. (Gælder kun Google beat-program-enheder)

1- Downloadning af Android Pie beta-version fra OEM's hjemmeside

Android Pie beta-versionen er begyndt at rulle ud fra forskellige smartphone-producenter. Her er listen over enheder, der kan hente Android Pie beta-version med det samme -

Huawei

 • Huawei P20 Pro
 • Huawei P20
 • Huawei Mate 10
 • Huawei Mate 10 Pro
 • Ære Play
 • Ærevisning 10
 • Ære 10

OnePlus

 • OnePlus 6

Nokia

 • Nokia 7 Plus

Xperia

 • Xperia Z2

2- Oplåsning af bootloader

En anden måde at installere Android Pie på din enhed er at blinke via bootloader, som kræver, at du først låser bootloaderen op. Nu er det noget, du ikke ønsker at komme ind, medmindre du har en lille ide om, hvordan Android SDK og ADB værktøjer fungerer

Guys på Android Central har lavet en fremragende artikel om, hvordan du sikkert kan blinke Android Pie på din enhed.

Da Android Pie allerede er ude, er det kun et spørgsmål om tid, før Android 9.0 uploades på Android Open Source Project (AOSP). Derefter vil du kunne installere Android 9 Pie-baserede brugerdefinerede ROM'er på dine nuværende Android-enheder.

Takket være Project Treble er Andoird Pie-porte tilgængelige for mange Andoird Oreo-enheder.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer