loader
bg-category
Sådan får du Android 9 Pie-funktioner på din gamle Android lige nu?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Mange af jer kunne være en af ​​dem, der ikke fik mulighed for at nyde Android Pie på din telefon. I lighed med tidligere tider, hvor den nyeste Android-version fylder aldre for at komme frem til enheder, er den nuværende Android 9-enhedsunderstøttelsesliste også ret diminutiv.

Men tingen om Android er, at den aldrig returnerer dig tomhændet. Takket være millioner af apps og Android-udviklere rundt omkring i verden kan du straks teste Android Pie-funktionerne på din telefon. Måske, med det rigtige sæt apps, kan du endda få din telefon til at ligne Google Pixel.

Det er selvfølgelig ikke muligt at dække alle tweaks. Men i hvert fald med disse alternativer vil du ikke føle sig sidelined mod Pixel eller andre Android 9.0-enheder.

Så uden yderligere ado lad os få fat i hver Android P-funktion og se på sit bedste alternativ -

Android 9 Pie Bruger Interface Alternativer

1 - Sådan får du Android Pie Pixel Launcher?

Mens mange af de bedste Android-launchers tillader forskellige typer tilpasning i Android-brugergrænsefladen, synes ingen at have sprækket den perfekte efterligning af Android Pie-oplevelsen.

Imidlertid har en udvikler ved navn Amir Zaidi med succes kunnet havne den Android 9.0-drevne Pixel launcher på de andre Android-telefoner med Rootless Launcher.

Appen omfatter det samme startskærmlayout med Google Search-widgeten nederst og opadgående for at få adgang til appbakken. Desuden har launcher også Android P app forslag.

Den eneste fangst er, at du bliver nødt til at installere en sekundær applikation for at få den fulde funktionalitet af Android Pie launcher-alternativet.

Den Rootless Launcher er gratis at downloade fra Google Play Butik.

2 - Sådan får du Android Pie Gesture Navigation?

Den største ændring fra Android 8.1 Oreo er, hvordan du navigerer Android-enhederne. Med Android Pie er Google kommet op med iPhone som Gesture navigation, fjernelse af nav-knapperne helt.

Da gestusnavigationsapps er tale om byen, bemærkede vi, at XDA-udviklere synes at give den bedste gestusnavigation til Android og en fantastisk måde at få de største Android P-funktioner på ældre Android-enheder.

Den gestus app tilføjer iPhone X-lignende pille i bunden og tilbyder mange gestus tilpasninger. Med hensyn til at skjule standard navigationsknapper på skærmen, skal du bruge ADB-værktøjer til det.

Alle instruktionerne er tilgængelige i appen (hent det herfra). Du kan også tjekke XDA-udviklerens video for mere information.

3 - Sådan får du Android Pie Notification Shade?

Den nyeste Android-version har nogle største anmeldelsesopdateringer. Fra runde kantede kortmeddelelser til hurtige veksle ikoner, alt sammen i, bliver hele notifikationsskyggen opdateret.

Mens dette brugergrænseoverskridende overblik syntes som en Android Pie eksklusiv, fandt vi en app, der kan medbringe samme Android 9-meddelelsespanel på din gamle Android-enhed

Denne Android P-funktion er kendt som "Power Shade" og er frit tilgængelig i Google Play Butik.

Med de nødvendige tilladelser genopretter appen straks Android Pie-meddelelsespanelet. App'en giver dig også mulighed for at ændre underretningstemaet. Du kan f.eks. Ændre forgrundsfarve, baggrundsfarve, tilføje gennemsigtighed og meget mere.

App'en har forskellige layoutfunktioner til at ændre designet af Android P som Notification Shade.

4 - Hvordan får du Android Pie Volume Slider?

En anden største opdatering i Pie er Volume Slider. Borte er de gange, hvor du så pop op-vinduer øverst på skærmen. Nu er der flere pop-up-vinduer med et mere centreret volumen til højre, hvor det er meget muligt at bruge.

For at få den nøjagtige Android Pie-funktion på din nuværende Android-enhed har vi to valgmuligheder med os -

  • Volume Slider Like Android P Volume Control
  • VolumePie

⇒ Volume Slider Som Android P Volume Control

$ 0,99 Volume Slider-appen er tilgængelig på Google Play Butik samt XDA Labs. Det giver masser af ekstra tilpasning, bortset fra det oprindelige mål om at efterligne Google Pixel-volumenskyder.

I modsætning til Android Pie kan du ændre lydstyrken for alle telefonlyde fra skyderen selv. Appen giver også mulighed for at ændre skyderpositionen.

Bortset fra det kan du ændre skyderen farver, gennemsigtighed, redigere de skifte, der vil blive vist på panelet osv.

⇒ Volume Pie

Volume Pie er en anden app for at få den nye lydstyrke skyderen. Hvis du er opmærksom, gør appen et bedre job ved at give det nøjagtige udseende.

VolumePie er tilgængelig på Google Play Butik, og dens pro version er tilgængelig for $ 0.99.

Mens appen fungerer på lignende måder som XDA-en, ser det ud til at have mindre tilpasning. Men hvis du vil have Android 9-panelet på din Android Oreo, er dette en skal-have-app.

Android 9 Pie Funktioner Alternativer

1 - Sådan får du Android Pie Digital Wellbeing?

Sandsynligvis er den mest vellidt træk ved den nye Android Pie - Digital Wellbeing en ny Android-indstilling, der forsøger at begrænse overskydende tid brugt på smartphones.

Mens den officielle version kun er kompatibel med Pixel, er der få apps, der gør det samme job. Ud af dem synes den bedste at være "Instant", gratis på Google Play Butik.

Digital Wellbeing-alternativet app sporer skærmen tid, gange ulåst, app brug og alle de andre funktioner i Android Pie Dashboard.

Derudover følger appen dine søvndata samt fitness data. I modsætning til den virkelige Digital Wellbeing kan appen også sætte mål for telefonbrug. Selvom der ikke er nogen app timer-lignende funktion til pauser apps.

2 - Sådan får du Android Pie Notch Simulator?

Hvis du er udvikler, eller du kan lide det sjovt med din enhed, kan denne ekstra hak simulator vise sig interessant for dig.

Android-brugere, kan du downloade en app kaldet "Notch", der er tilgængelig i Google Play Butik. Hak simulator app tilføjer en sort udskæring øverst på skærmen. Du kan ændre bredde og højde, endda til essentiel PH-1 udskæring.

Uanset hvad, nu ved du, hvorfor jeg føler at hak ikke er noget, man skal medtage i enheden.

Du kan også downloade "Notch iPhone X", hvis du kan lide iPhone notch over andre.

3 - Sådan får du Android Pie ikke forstyrre?

Den nye Forstyr ikke (DND) i Android Pie blokerer visuelle forstyrrelser som skjuler kommende underretninger og statusikoner.

For at få denne funktion på din nuværende Android 8.1 Oreo enhed, skal du bare downloade "Do not Disturb - DND - ZenMode", som omfatter "blokvisuelle forstyrrelser" samt andre tilpasninger.

En anden app, jeg troede var interessant, er "Wandle", der er tilgængelig på Play Store. Disse intuitive apps indsamler dine notifikationer på en separat skærm, så du ikke forstyrres, mens du har travlt.

4 - Sådan får du Android Pie Smart Reply?

En af mine foretrukne Android Pie-funktioner er Smart Reply - hurtige automatiserede svar, som du trykker på i stedet for at indtaste beskeder. Tidligere var den kun tilgængelig inden for apps som Android-meddelelser, men med Android P, er den også tilgængelig på meddelelsespanelet.

Du kan downloade Smart Reply APK på din Android-enhed til at bruge denne spændende funktion lige nu.

Google Pixel-brugere har kun en begrænset mængde funktioner i Smart Reply, mens denne app har masser af funktioner at vælge imellem. For eksempel kan appen automatisk svare på baggrund af din aktivitet eller placering.

5 - Sådan får du Android Pie Lockdown-tilstand?

Lockdown er den nye sikkerhedsfunktion i Android Pie, som ved at skifte, deaktiverer fingeraftryksscanneren såvel som Face Unlock. Det skjuler også låseskærmindhold og kræver, at du genindtaster i adgangskoden / mønsteret for at få adgang til enheden.

Det bedste alternativ til denne Android Pie-funktion er Lockdown App tilgængelig på APK Mirror. Mens appen ikke tilføjer Lockdown-valgmulighed i afbrydermenuen, forbliver arbejdet det samme. Du kan simpelthen bruge denne funktion ved at åbne Lockdown-appen på din nuværende Android Oreo-enhed.

6 - Sådan får du Android Pie Screenshot Editor?

Android P inbuild screenshot editor er nyttig til redigering af screenshots, før de sendes til nogen.

I modsætning til at trykke på "Rediger" -knappen i meddelelsespanelet i Android Pie, skal du først dele det klikede skærmbillede med denne nyttige Pie-funktionen alternativ "Markup" -app. Men når det er gjort, får du den samme funktionalitet som Android Pie screenshot editor.

Klik her for at vide, hvordan du bruger dette Pie-skærmbillede-alternativ på den nuværende Android-enhed.

7 - Sådan får du Android Pie Automatisk Rotation?

I den nye Android-version, når enhedens orientering ændres fra portræt til landskab eller omvendt, beder OS om en lille rotationsgrafik, i navigationslinjen. Således kan brugeren i stedet for at gå på notifikationspanelet ændre drejemodus lige derfra.

"Android P Rotation", en Android-app tilgængelig på Play Store fungerer på en lignende måde, kun dens flydende ikon af indlysende årsager.

Rotationsikonet kan også tilpasses, da du kan ændre position, farve, størrelse og opacitet. Desuden indstiller du tidsbegrænsninger på ikonets skærmtid samt tilføjer undtagelser for visse apps.

8 - Sådan får du Android Pie Ambient Display?

Android-brugere observerede, at standardindstillinger for omgivende visning fra OEM'er forbrugte en stor mængde batterier. Af samme grund har Google tilføjet indbyggede omgivelsesdisplayfunktioner i Android Pie.

Lige nu, hvis din nuværende Android-enhed ikke har indbyggede Ambient-displayfunktioner, kan du downloade appen "Dynamic Notifications" fra Play Butik til det samme.

Selvom appen tilføjer et overlay over din låseskærm, omfatter det også Android Pie-omgivende displayfunktioner som "løft for at tjekke telefonen" og "vække skærmen, når du modtager meddelelser".

Meddelelsesapp'en har også yderligere tilpasninger, som kan låses op ved at betale $ 1,99.

Disse var de bedste Android Pie-funktionsalternativer, som du kan downloade med det samme. Hvis du finder andre apps, der kan gentage Android Pie-funktioner, skal du nævne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer