loader
bg-category
OnePlus 6T New Leak Reveals In-display Fingeraftryk og Waterdrop Notch

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Bortset fra Google Pixel 3-enheder er OnePlus også klar til at lancere sine nye flagskibsenheder, OnePlus 6T, i oktober. Og det ser ud til, at enheden vil have en flok kølige funktioner for at indstille den fra sin forgænger OnePlus 6.

I en nylig udvikling har et sæt påståede OnePlus 6T-emballagebilleder vist sig på Weibo, hvilket indikerer mod en fingeraftrykssensor og et vanddrev.

Den troede OnePlus 6T-boks viser ud af One Plus-logoet og en enhedsskitse indeni. Mens enheden ikke er til stede i billederne, tegner tegningen en firkantfri skærm og en lille hak øverst.

I modsætning til den hak, der er til stede på OnePlus 6 og andre Android-enheder, ser den ud til at være en vanddråbe - sort af en sort udskæring, der huser det forreste kamera, der ligner den væsentlige enhed.

Bortset fra det viser bunden af ​​skitsen fingeraftrykikonet på selve skærmen med en tagline - "Lås op hastigheden." Fingeraftrykket er tidligere blevet kritiseret for langsom oplåsningshastighed, hvilket måske ikke er tilfældet med OnePlus 6T .

I øjeblikket er enhedsspecifikationerne ikke blevet afsløret, men siden OnePlus altid har vist højtydende enheder, vil 6T sandsynligvis følge samme hastighed over alt.

Hvad angår prisen, indikerer tidligere rygter et mærke på $ 550 med en optimeret enhed til T-Mobile-bærer.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære