loader
bg-category
Chrome 69 Release fejrer 10 års fødselsdag med nyt brugergrænseflade og forbedret adgangskodeadministrator

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Bare et par dage efter at have fejret sit 10 års jubilæum er Google Chromes nye udgave her. I dag lancerede Google Chrome 69, der introducerer en opdateret brugergrænseflade, en forbedret adgangskodeadministrator og en kraftig omnibox blandt mange andre ændringer.

Det er første gang siden 2008 den populære browser har modtaget store opdateringer, der er ved at ændre brugeroplevelsen.

Hvad er nyt i Chrome 69?

En af de mest mærkbare ændringer er den genopbyggede brugergrænseflade, som nu har afrundede faner og en hvid farvetone, der trækker en linje mellem det konventionelt anvendte gråfarvede interface med vinkelfliker. Brugergrænsefladen har integreret sig med Googles Materiale-design, der danner kernen i de grundlæggende designelementer i Google-produkter.

Et andet interessant aspekt af den nyligt udgivne Google Chrome 69 er den forbedrede adgangskodeadministrator. Chrome vil nu generere en tilfældig, men uhændelig adgangskode hver gang du tilmelder dig på et websted. Denne adgangskode bliver gemt i adgangskodebutikken, hvis brugerne vælger det. Du skal være logget ind på din Google-konto, hvis du vil have adgang til denne nye funktion.

Du kan nu lettere tilpasse Chrome, da baggrunden for nye faner kan ændres, og du kan vælge dit yndlingsbillede som baggrund. Genveje til ofte besøgte websteder kan tilføjes ved blot at klikke på knappen "Tilføj genvej" på den nye faneblad.

Adresselinjen i Chrome-browseren, som også kaldes "Omnibox", har også modtaget store opdateringer. Nu kan du se resultaterne ved at skrive dine spørgsmål i adresselinjen uden at åbne en ny fane. Denne funktion er begrænset til forespørgsler relateret til berømtheder, vejr og sportsbegivenheder.

I en anden ændring har Google opdateret sin Dino Game Easter Egg, som er tilgængelig, når der ikke er internetadgang.

Udover disse ændringer er der også introduceret 40 sikkerhedsrettelser.

I løbet af de næste 10 år har Google sagt, at vi i de næste 10 år kan se ændringer i Chrome relateret til kunstig intelligens for at gøre browseren smartere.

Du kan opdatere til den nyeste version af Chrome ved at få adgang til Chrome's indbyggede opdateringsprogram, og i mobile enheder kan du gå til Play Butik eller Apples App Store.

Hvad synes du om denne nye opdatering af Google Chrome? Udtryk dine synspunkter i kommentarer og fortsæt med at læse Fossbytes.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer