loader
bg-category
Sådan Crack WinRAR Password beskyttede filer i enkle trin?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: At miste / glemme WinRAR-adgangskoden kan være hovedpine for alle computer- og smartphone-brugere. Til tider beskytter vi de vigtige dokumenter / filer ved hjælp af et stærkt kodeord og glemmer, at de låser op for nøglen.Så her skal jeg fortælle dig dette en simpel metode til at revne WinRAR-adgangskodebeskyttede filer og få tilbage dine vigtige data. Følg nedenstående trin og lad os vide, om du står over for problemer.

WinRAR er et godt værktøj til at komprimere dine filer og beskytte den ved hjælp af et kodeord. Du kan holde dine data sikre og gemme lagerplads ved at holde det komprimeret i .RAR-format. Når det kommer til RAR og ZIP, har RAR mange fordele. Det kan lagre filsystemattributter af NTFS, hvilket gør det til et godt valg til sikkerhedskopieringsværktøjer. Dens kompressionsforhold er også bedre.

En anden fordel ved at bruge et RAR-filformat er at man kan spytte det i dele og gemme det i mindre lagermedier.

Men hvad skal du gøre, hvis du glemmer adgangskoden til din WinRAR-adgangskodebeskyttet fil? Sådan sprækker du RAR adgangskode og får dine data tilbage.

For at sprænge WinRAR-adgangskodebeskyttet fil skal du genoprette filens adgangskode og bruge den til at låse filen op. Der er nogle metoder til at revne WinRAR-adgangskode ved hjælp af kommandoprompten, men de arbejder kun på heltal og andre kombinationer af tegn.

Så alt hvad du behøver er en 100% arbejdsmetode, der genopretter filnøglen. I denne detaljerede vejledning bruger vi et simpelt passwordgendannelsesværktøj til at gendanne dine tabte / glemte WinRAR-filadgangskoder.

Du skal bruge .RAR Password Genius til at revne WinRAR-adgangskode og .ZIP Password Genius for at revne WinZIP-adgangskoden.

I de trin, der beskrives foran, beskriver jeg, hvordan man kan knække WinRAR-adgangskode. WinRAR Password Genius er et lille men kraftfuldt adgangskode opsving værktøj, der er kendt for høj hastighed og gætte de komplekse adgangskode algoritmer. Det understøtter al den software, der opretter .RAR arkiver. Ved at bruge det samme værktøj til WinZIP og lignende trin, kan du også gendanne adgangskoden fra .ZIP-beskyttede filer.

Lad os komme igang:

Sådan Sprækker RAR Password med WinRAR Unlocker?

Download et WinRAR Password Cracking Tool

For at knække WinRAR-adgangskoderne skal du downloade WinRAR Password Genius fradette link og installer den på din pc ved at følge installationsguiden. Denne software er løsningen på alle dine bekymringer, og det virker i tre trin for at fuldføre WinRAR-adgangskodegendannelsen. Dets grænseflade er meget enkel og alle muligheder er lige foran dig.

Softwaren kan ikke prale af et godt og moderne udseende, men det får jobbet gjort. Brug den på min Windows 10-pc, det minder mig om mine Windows 7 dage.

Fire-up softwaren og importer RAR-fil

For at starte WinRAR-genoprettelsesprocessen skal du slukke softwaren og importere .RAR-filen til WinRAR Password Genius. Du kan gøre dette ved at trykke på knappen Åbn øverst og kigge efter .RAR-filen på din computer for at bringe den i feltet Krypteret fil.

Vælg type angreb for revner

Softwaren bruger flere angrebsteknikker til at sprænge WinRAR-adgangskoden. Forskellige typer af angreb er Brute-Force, Mask, Dictionary og Smart. Disse bruges til at gætte forskellige typer adgangskoder, og du skal bruge disse metoder i overensstemmelse hermed. For eksempel er Brute-Force en almindelig metode til krakning, der kontrollerer alle mulige kombinationer og viser resultaterne, når der findes en adgangskode, der faktisk åbner filen.

Læs mere om disse her for at vælge type og indstillinger.

Start krakningsprocessen

Nu efter at du har valgt angrebstype fra rullemenuen, skal du vælge angrebstypen og revne WinRAR-adgangskoden ved at trykke på knappen Start.

Vent til processen er færdig

Herefter starter softwaren sin proces og genvinder WinRAR-adgangskoden til dig. Da softwaren springer filen, vises en pop op, der viser dig adgangskoden.

Brug den gendannede adgangskode til at låse filen op

Nu åbner du den adgangskodebeskyttede .RAR-fil i WinRAR, og du vil se en dialogboks, der spørger om adgangskoden. Indtast nu den gendannede adgangskode, og tryk på Enter. Dette vil omgå adgangskoden, og nu kan du få adgang til dine filer og udvinde dem.

For at sprænge de beskyttede WinZIP-adgangskodebeskyttede filer skal du bruge WinZIP Password Genius og følge alle ovenstående trin.

Fandt du dette hvordan crack WinRAR password beskyttet fil Tutorial hjælpsom? Fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer