loader
bg-category
Microsofts nyeste robot kan hente øl til dig

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Dette er det øjeblik vi alle har ventet på - en robot, der kan hente dig noget øl. Microsoft brugte endelig AI og computing til at gøre fantasier til virkelighed og afsløret denne robot på 2018 Microsoft Research Faculty Summit.

Teknologiselskabets Strategic Prototyping Team introducerede "Receptionist Assistant Robot", som er oprettet for at hjælpe receptionister med at bo på et sted i bygningen og få flere opgaver gennemført med hjælp.

Roboten kan hjælpe til at hjælpe med at fuldføre deres daglige opgaver som at hente drikkevarer fra køleskabet. Det kan også fornemme, når receptionisten har brug for hjælp, give dem information fra sin database, interagere med besøgende og besvare deres forespørgsler også.

En kombination af lokal og cloud-behandling anvendes i roboten til billedgenkendelse og bevægelsesplanlægning. Som følge heraf kan det udføre meget mere end robotterne, der anvendes i en industriel indstilling, hvor opgaverne er gentagne i naturen.

Denne assistent kan finde ud af situationen i realtid og træffe passende handlinger. David Baumert, medlem af prototypingsteamet, forklarede, at det kører simuleringer for at finde ud af svarene.

Disse data bruges derefter til at generere kommandoer for at danne en specifik sekvens af handlinger, der er nødvendige for at få opgaven færdiggjort. Afhængigt af om beregningen sker lokalt eller eksternt, kan handlingerne øges betydeligt.

Der er stadig mange muligheder for forbedring i denne robot både hvad angår dens ydelse og omkostninger. Forhåbentlig har vi råd til sådanne øl-hente robotter i fremtiden. Vil du gerne have en? Sæt dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer