Indien Planer Komplet 5G Roll Out 2022

Indien Planer Komplet 5G Roll Out 2022
Indien Planer Komplet 5G Roll Out 2022
Anonim

Ifølge en højtstående telekomofficer er Indien indstillet til at udrulle 5G-tjenester helt i 2022, sagde en Bloomberg-rapport. Den næste generation af mobilnetværksteknologier vil gøre sin debut i Sydkorea og vil ankomme der inden marts næste år.

Telesekretær Aruna Sundararajan sagde i et interview i Delhi: "Vi er ikke der endnu. 5G vil ikke blive drevet af udbuddet, det vil blive drevet af efterspørgslen, og resten af industrien skal vågne op til dette."

Indien har slået bag andre lande i at omfatte førende teknologier. Selv 4G-netværket ankom tre år senere, da det var kommercielt tilgængeligt i 2009.

5G teknologi vil ankomme inden for de næste to år i Japan og Kina. Højhastighedsteknologien vil spille en vigtig rolle i premierminister Narendra Modis plan for Digital Indien og Smart Cities.

Sundararajan understregede betydningen af 5G teknologi ved at sige "Hvis vi ønsker smarte byer, har vi klart brug for smart infrastruktur til det." Hun tilføjede også, at testprocessen med den nyeste teknologi kunne begynde i 2020.

Ifølge en Hong Kong-baseret analytiker Christopher Lane er den sene ankomst af 5G-teknologi i Indien til det bedste.

"Indien har brug for Kina til at starte for at drive stordriftsfordele og lavere omkostninger 5G-håndsæt. Jeg tror, at 2022 eller senere er passende for Indien, "sagde Lane.

Sydkorea testede for nylig teknologien i løbet af vinter-OL, der blev arrangeret i februar i år, og er indstillet til at organisere airwaves-auktion til at distribuere 5G-tjenester i landet kommercielt.

5G teknologi er spioneret for at bringe massive forbedringer i downloadhastigheder og strømforbrug, mens du bruger data. Den stigende downloadhastighed ville være nyttigt for autonome køretøjer, droner, fjernstyrede operationer og trafikkontrol.

Faktisk har Indien undladt at levere de komplette fordele ved 4G-teknologi til brugerne. Ifølge en liste udarbejdet af OpenSignal tidligere i år har Indien den langsomste 4G-hastighed blandt 88 lande i verden. Den gennemsnitlige 4G hastighed i Indien er 6 Mbps, hvilket er mindre end 4G hastigheden i lande som Pakistan, Algeriet og Japan.

Er du tilfreds med 4G-hastigheden i dit område? Tror du Indien ville få den 'rigtige' 5G inden 2022? Udtryk dine synspunkter i kommentarerne sektioner.

Fortsæt læsning på Fossbytes.com.

Populært emne.