loader
bg-category
Snapchats kildekode lækket online, arkiveret på Github

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hackere giver ingen chance for at få kildekoderne til populære apps, da de ikke er offentlige.I en nylig hændelse har en person imidlertid arkiveret Snapchats kildekode og sendt den på Github.

Hændelsen blev bekræftet af social networking-appen til moderkortet på tirsdag. Hackerne fik fat i koden efter appen og udsatte en del af kildekoden for netværkets iOS-app.

Snapchat har bedt Github om at fjerne koden fra lageret under copyright loven.

Ifølge en repræsentant fra Snap, firmaet bag Snapchat, "En iOS-opdatering i maj udsatte en lille del af vores kildekode, og vi kunne identificere fejlen og rette det straks. Dette kompromitterede ikke vores ansøgning og havde ingen indflydelse på vores fællesskab. "

En sikkerhedsforsker, der går på Twitter, håndterer x0rz, tweeted om anmodningen om at tage ned den ønskede kode. Han inkluderede også linket til anmodningen, hvor Snap har bedt Github om at fjerne koden fra portalen.

Snapchat kildekode lækket? Tilsyneladende ja https://t.co/A58TZ28FEK (Snap Inc. DMCA anmodning til GitHub)

Har nogen et spejl af (nu slettet) repository? hxxps: // github [.] com / i5xx / Source-SnapChat / #snapchat #leaked

- x0rz (@ x0rz) 7. august 2018

En snap-medarbejder svarede på tweetet med "NEJ, DETTE SKAL OPFYLDES, SOM DEN ER ALLE LÆKKED SOURCE CODE." Der var mange tweets som svar, der beder om spejlet i depotet, efter at det blev fjernet fra GitHub i henhold til Digital Millennium Copyright Act DMCA) lov.

Dette er ikke første gang, hvor et selskab har brugt DMCA til at få sin intellektuelle ejendom ud af det offentlige område. Tidligere har Apple også brugt loven til at fjerne nogle af sin lækkede kode fra Github.

Til trods for at være tilgængelig på repoen, hvor den oprindelig blev offentliggjort, har mange fået fat i koden.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer