loader
bg-category
Android Q Name Predictions: Hvad er næste "Dessert" til Android 10?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Nu hvor Google officielt har udgivet Android Pie-mærkning den 6. august som den nye "Pie" -dag, undrer vi os over, hvad Google skal kalde sin næste Android-version: Android Q. Tidligere har vi også udarbejdet en liste over Android P-navne.

Hvis tingene går som planlagt, frigiver Google Android Q (10.0) i 2019. Og som normalt vil OEM'er udrulle Android P-opgradering, da Google allerede har annonceret Android Q beta-versioner.

Medmindre du selvfølgelig har en Google Pixel, der modtager OTA-opdateringer, Beta Program eller Android One-enheder, der modtager Android Pie ved slutningen af ​​efteråret.

I betragtning af Googles top ingeniører kunne kun komme ud med Android Pie, det er sikkert at antage, at Android Q også ville have en form for mainstream dessert navn. Lad os se toppen Q-navngivet desserter, som Google kunne vedtage til 2019 Android Q -

Top 8 Android Q-navneforslag Google kan vedtage

1. Android Quesito (ke-se-tå)

Quesito (lille ost) er et af de mest populære kager i Puerto Rico, og det ville være et godt valg, hvis Google laver det endelige Android Q-navn. Den søde flødeost smelter ind i en butikskøbt dej, der ligner et flammende blødt wienerbrød.

Quesito er kendt blandt indfødte i Puerto Rico, fundet i næsten alle bagerier. Google kunne tilføje Quesito i sin Android Q-liste. Jeg mener bare se på det!

2. Android Quindim

Quindim er en meget populær, jorden kokosnød-baserede vaniljesaus i Brasilien. Den smukke udseende er normalt præsenteret i en ringform. Det serveres også nogle gange med toppede friske frugter.

Desserten er meget lys og dens søde smag gør det yderst yummy. Android Quindim lyder et perfekt valg til det næste Android-versionsnavn.

3. Android Quiche

Quiche er en yderst populær fransk skål. Den salte skål er for det meste en åben blæser fyldt med æg, mælk, ost, kød, skaldyr og i kombination med et konditorivarer.

Quiche Lorraine (variant) en åben tærte med æg, fløde og lardons, som ofte erstattes med bacon. Og det søde parabol serveres i det franske køkken.

4. Android Qottab (Ghottab)

Hvis du nogensinde går til Iran, skal den persiske skål Qottab være på toppen af ​​listen over Android Q navneforslag. Qottab er et traditionelt konditorivarer stammer fra Yazd, en by i Iran, der er berømt for fremragende bagværk.

Den lækre dej Qottab kommer fyldt med jordnødder, pulveriseret sukker og kardemomme. Den hjemmelavede søde skål finder altid sin måde på festivaler og lejligheder.

5. Quince (kwins)

Heads up! Næste i Android Q navn listen er Quince, som ikke er en dessert men en velsmagende udseende frugt. Når råfrugten er kogt, bliver den en sød og salte puree. Det er en lille og afrundet pomfrugt, der dyrkes på træer.

Den lysegrønne råfrugt når en lysegul nuance, når den er fuldt modnet og har en duftende frugtagtig aroma. Ligesom æbler og pærer er det fremragende, når det er bagt i tærter og muffins. Selvom Google aldrig har betragtet en frugt til mærkning af et Android-versionsnavn. Det kan muligvis udnytte dette til Android Q i betragtning af de få søde retter, der hedder Q.

6. Queen of Puddings

Den velsmagende dessert er i virkeligheden dronning af puddinger og dronning af enhver velsmagende godbid i Det Forenede Kongerige. Queen of Puddings består af en opvarmet, breadcrumb-fortykket blanding, der er toppet med marengs og en jam spredt.

Den mundvandende dessert er perfekt til navngivning af Android-versionen. Desværre har Google aldrig brugt tre ords søde til navngivning, og det kan ændre sig med Android Q-navn. Så det er en gamble, om Google vil bruge Android Queen of Puddings (måske Android QOP).

7. Quarabiya (Kurabiye)

Quarabiya er en anden iransk sød skål, mere af shortbread type kiks. Persiens oprindelige cookies er normalt fyldt med jordnødder og lavet med kage mel, sukker og æggehvide. Det er et symbol på hjerteligt velkommen til turister, der besøger byen Tabriz, Iran.

8. Queijadas

Queijadas er rige på tekstur og sødme, med en fluffy sød skorpe på toppen. Kendt som Queijadas de Sintra i Portugal, er wienerbrød en af ​​de mest traditionelle og signatur sødt fundet i alle portugisiske bagerier.

Den minimalistiske muffinformede skål kan passe perfekt til behovene ved navngivning af Android Q.

Er et af de ovennævnte Android Q navne lyd overbevisende for dig?

Bogstavet Q er ret ukonventionelt, især når det kommer til slik og desserter. Det ville være interessant at se, hvilken skål i verden ville blive hædret med Google Android versionen navn.

Hvad mener du, at Android Q (10.0) skal kaldes? Fortæl os dine synspunkter i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer