loader
bg-category
iMessages ud af orden? Løs det med dr.fone - Reparation af Wondershare

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du mener, at Apple-produkter er pålidelige og fejlfri, så har du ret til en vis grad. En af de vedvarende problemer, som iPhone og Mac-brugere står over for, er iMessages ude af drift. I fejlen vises iMessages i forkert rækkefølge og er svært at forstå til tider.

Ved at bruge dr.fone-repair af Wondershare kan du slippe af med dette problem på en problemfri måde. Det er let at bruge software, der giver meget mere end blot løsningen af ​​fejlbehæftet iMessages.

iMessages ud af orden?

Der kan være mange grunde til, hvorfor du modtager iMessages i orden. Mange brugere har rapporteret, at de står over for dette problem, efter at de har opdateret deres enhed til den nyeste software.

Hvis du også er berørt af det, kan du følge nedenstående tips til løsning af problemet.

  1. Force lukke din iMessage-applikation ved at dræbe den fra den nyåbnede app.
  2. Genstart din enhed. Det ældgamle trick har fungeret for nogle brugere, der stod overfor problemet med iMessages ude af drift.
  3. Force genstart din iPad / iPhone ved at holde hjemme-knappen og strømknappen i 10 sekunder. Du vil se, at Apple-logoet vises på skærmen efter et par sekunder.
  4. Fabriksindstilling af din telefon ved at gå til sektionen Generelt i Indstillinger. Før du begynder fabriksindstillingen, skal du sikre dig, at du har en sikkerhedskopi af alle dine data, der er gemt på din enhed, da det vil slette alt indhold og indstillinger.
  5. Du kan prøve at opdatere din iPhone eller iPad til den nyeste software, hvis du ikke har gjort det. Apple udgiver ofte fejlrettelser i opdateringerne, som kan hjælpe dig med at løse problemet.

Hvis ovenstående trin ikke har hjulpet, kan du prøve tredjepartsværktøjer til at rette op på problemet. Hvis du tænker på et fejlsikret værktøj, som ikke vil skade dine data, så kan du gå med dr.fone-repair af Wondershare.

dr. telefon reparation - Fix iMessages Ud af orden

dr.fone-repair hjælper dig med at slippe af med de disoriented iMessages uden at gå på kompromis med dine data. Med kun ét klik kan du få dine meddelelser ordnet. Det er ikke kun det, der løser iMessage-problemet, men det kan også være nyttigt i andre problemer som iPhone fast på Apple logo, hvidt Apple logo, sort skærm. Andre almindeligt konfronterede problemer i iTunes og iPhones som fejl 4005, iTunes fejl 27, iTunes fejl 9, iPhone fejl 403 osv. Kan også løses nemt med softwaren uden at miste dine dyrebare data.

Funktioner af dr.fone-repair

dr.fone-repair giver dig mulighed for at rette de almindeligt konfronterede iOS-problemer med et enkelt klik. Nogle af funktionerne i softwaren er

  • Automatisk diagnosering og reparation af iOS problemer med at hæmme dine data og gemte indstillinger på din enhed.
  • Du skal blot forbinde din enhed til pc og følge instruktionerne på skærmen for at reparere. Enhver med en computer og nogle grundlæggende viden kan fungere.
  • Din enhed opdateres til den nyeste iOS-version, og låste enheder genlåstes igen.
  • Softwaren kan reparere alle modellerne af iPhone, iPad og iPod Touch.
  • dr.fone-repair er fuldt kompatibel med iOS 11 og understøtter også iOS 12 beta.

Du kan prøve softwaren gratis, da en funktionsbegrænset prøveversion er tilgængelig. Hvis du vil vælge alle funktionerne, så er der flere købsalternativer til rådighed. Du kan gå til en individuel licens, familie licens, virksomhedslicens eller brugerdefineret licens som din bekvemmelighed. Personlig licens for et år starter ved $ 69,95. For at downloade dr.fone-repair kan du besøge dette link.

Vi håber, at du vil kunne overvinde iMessage uden for ordre med vores foreslåede trin, og hvis alt andet fejler, har du stadig dr.fone - reparation for at rette ting.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer