loader
bg-category
6 Bedste Sang Finder Apps til Android til Identifikation af Sange ved Tune | 2018 udgave

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Har du nogensinde været i den situation: Du hører en beroligende sang på radioen, og før du kunne klare dig til at finde ud af sit navn ... .poof .... det er væk. Nu husker du ikke teksterne, du ved bestemt ikke kunstneren. Dybest set er du ved din vits ende. Så hvordan finder du sådan en ubehagelig sang?

Heldigvis er der få sange finder apps tilgængelige for Android enheder, som kan hjælpe dig med at identificere musik ved blot at bruge din smartphone in-build mikrofon.

Music ID apps samler i det væsentlige prøver af den lyttede musik og sammenligner lydfingeraftrykket med en enorm online database af hver app. I en nøddeskal svarer sangfinder-apps (Music ID apps) et af de mest almindelige spørgsmål, vi spørger, mens du lytter til en ny afspilningsliste: "Hvilken sang er dette?".

Her har jeg lavet en liste over de bedste bedste sangfinders Android-apps, så du taber aldrig nogen sang nogensinde igen. I slutningen af ​​hver app har jeg bedømt disse sangfinder Android apps baseret på deres musikgenkendelse hastighed og nøjagtighed.Så lad os komme i gang -

Liste over Bedste Musik Finder Apps til Android

1 - Shazam

Du har måske hørt folk sige "Shazam denne sang." Utvivlsomt er Shazam app mest populær blandt sangfinderne. Kicking en trepanel forlængende interface, appen er latterligt hurtigt i genkende sange. Selvom annoncer på den frie version er lidt irriterende.

Når sangen er identificeret, tilbyder appen forskellige muligheder. Du kan f.eks. Spille et uddrag af sangen eller se sin YouTube-video, synge sammen med teksterne og meget mere.

App'en indeholder også et pop op-værktøj, som identificerer musik, mens andre apps bruges. Så har du offline Shazam, der automatisk identificerer sangen, når brugeren er tilbage online.

Shazam app kan også ID-plakater, blade og film ved hjælp af kameraet - og ikke mindst, den indlejrede QR-kodelæser. Du kan også finde sangdiagrammer for at se, hvilke spor der er populære i dit område, og tryk på musik apps ikon som Spotify og Google Play Music til at lytte til hele sange.

 • Musikgenkendelse af Shazam: ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Musikgenkendelse nøjagtighed af Shazam: ⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan opgradere til Shazam Encore til 2,9 USD for at slippe af med sponsorerede annoncer.

Download den gratis Shazam Music app herfra

2 - MusiXmatch

I modsætning til andre sang finder-cum-medie apps, er MusiXmatch helt fokuseret på at give tekster og genkende sange. Tro mig, det gør et fremragende arbejde på det.

MusiXmatch flydende sangtekstfunktion kan fremvise sangtekster fra næsten enhver sang i verden og endda udjævne sangtekster i realtid som sangsporet spiller i baggrunden. Denne sang finder app indeholder også en oversat version af teksterne. Desværre er ikke alle sange blevet oversat til forskellige sprog.

Derudover kan du oprette flashkort med tekster som at citere et uddrag fra sangen og dele det på sociale medier.

Premium-versionen på 10 USD giver mulighed for synkronisering af ord for ord, mens du synger sangen, ligner karaoke musik apps. Du kan også nyde offline tekst med premium versionen

 • Musikgenkendelseshastighed for MusiXmatch: ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Musikgenkendelse nøjagtighed af MusiXmatch: ⭐⭐⭐⭐⭐

Download MusiXmatch herfra.

3 - SoundHound

Sound Hound ligner meget musik streaming apps derude. Bortset fra at identificere musik, tilbyder Android-appen forskellige musikkategorier at vælge imellem. I modsætning til Shazam spiller det musikvideoer frem for musik.

Sound Hound app har en egen sangassistent. At sige "Ok Hound" giver dig mulighed for at søge efter en kunstner og spille sange. Det er overraskende, at det er den eneste app, der kan identificere den sangende af en sang.

Du kan se sangtekster, oprette forbindelse til Spotify og købe sange på Google Play. En anden funktion, der sætter Soundhound adskilt fra andre musikidentifikatorer, er den webbaserede version, der brugte din pc-mikrofon til at genkende sange.

Under brugen af ​​app fandt jeg brugergrænsefladen ret uvenlig og restriktiv. Især med det flydende videofindue, som aldrig synes at lukke. Og ligner Youtube-videoer, stopper skærmen for at stoppe musikken.

 • Musikgenkendelseshastighed for Sound Hound: ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Musikgenkendelse nøjagtighed af Sound Hound: ⭐⭐⭐⭐

Sound Hound Premium-versionen koster ca. 6 USD i Google Play Butik.

Download Sound Hound app herfra.

4 - Musik ID

Selvom musik-id ikke giver nogen unikke funktioner, er den fremragende til folk, der bare har brug for en minimalistisk udseende, der leverer musikgenkendelses- og lydsporetiketter.

App'en indeholder Udforsk-fanen, hvor du kan se oplysninger om de bedste sange og forskellige kunstnere. Desværre viser appen ikke sangteksterne. Men på den positive side kan du tilføje kommentarer til identificerede sange.

Et interessant træk ved Android ID-appen Music ID er, at den viser en detaljeret profil for hver kunstner som film- og tv-shows, biografiske data osv.

 • Musikgenkendelseshastighed for musik-id: ⭐⭐⭐⭐
 • Musikgenkendelse nøjagtighed af Music ID: ⭐⭐⭐⭐

Download musik ID app herfra.

5 - Genius

Genius er en anden populær sang finder app på Play butik. Den cool app interface gør det nemt at navigere i det massive sang bibliotek og se top diagrammer.

Appen indeholder real-time tekster, som ikke fungerer så smidigt som MusiXmatch. Bortset fra det kan du søge efter en sang og se dens tekster. Du kan endda spille videoen af ​​sangen.

App'en giver dig mulighed for at downloade tekster af den identificerede sang, så du kan læse teksterne, mens du er offline. Appen har også et helt videobibliotek.

 • Genius genkendelseshastighed: ⭐⭐
 • Geni-musikgenkendelse nøjagtighed: ⭐⭐⭐

Hent Genius App herfra.

6 - Google Music Recognition

Google har en masse spændende søgtricks, der venter på at du skal udforske. En af dem er Google intern musik anerkendelse. For at identificere en sang på Google, skal du bare åbne Google-søgeassistenten eller gøre det samme - "Ok Google."

Hvis du har travlt, skal du trykke på musikikonet i nederste højre hjørne, hvilket vil øge hastigheden for genkendelse af musik.

Google musikgenkendelse indeholder ikke nogen sangdiagrammer eller noget lignende. Det er bare et almindeligt og enkelt sangidentifikationsværktøj. Selvom Google genkender sporet, bliver du bedt om at søge resultater, hvor du kan søge efter tekster, afspille den på Spotify og youtube osv.

Det bedste er, at du ikke behøver at hente nogen musikidentifikationsapp. Den forudinstallerede Google-app vil gøre alt for dig.

 • Musikgenkendelse af Google: ⭐⭐⭐
 • Google-anerkendelsesnøjagtighed: ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvilken sanggenkendelse app du mest lide mest?

Det ser ud til, at Shazam og MusiXmatch er de eneste top sange finder apps fra nu af. Men hver app tilbyder et unikt sæt attributter, der ledsager det musikidentificerende værktøj. Så sørg for at teste hver app, før du kommer til en beslutning.

Med hensyn til musikgenkendelse effektivitet, Shazam vil altid toppen listen over sang finder apps. Ikke desto mindre er MusiXmatch blevet også populært med sin lige så hurtige musikgenkendelsesværktøj.

Fortæl os hvilken sang finder app bedst egnet til dig i kommentarerne nedenfor. For mere hjælpsomme indlæg på Android apps, skal du læse Fossbytes.

Nu Watch:

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer