loader
bg-category
Android 9 Pie er endelig udgivet: Få det nu

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Endelig er ventetiden forbi! Google har officielt startet forsendelse af den stabile version af Android 9.0 til smartphones. Fans, der har lagt deres penge på Popsicle, Popcorn, Pistachio, triste nyheder for jer - den nye Android P er nu "Android Pie."

Den nye Android Pie-opdatering ruller allerede ud i luften (OTA) på Google Pixel-enheder - Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL.

De enheder, der var en del af Android P beta-programmet, får Android Pie ved slutningen af ​​efteråret. Nogle af dem er OnePlus 6, Essential Phone, Sony Xperia XZ2, Xiaomi Mi Mix 2S, Nokia 7 Plus, Oppo R15 Pro, Vivo X21 og mange flere.

Som i Google, er Android P et revolutionerende Android OS, der "kommer med en heaping hjælper med kunstig intelligens."

Få af de bemærkelsesværdige funktioner omfatter iPhone X-lignende Gesture Navigation, dvs. at kassere navigationen på tre knapper. Så har vi den Adaptive Brightness og Adaptive Battery, som i det væsentlige tilpasser sig dine brugsmønstre.

Dernæst har vi et digitalt velvære dashboard, der sporer den tid du har brugt på din telefon og apps som Facebook og andre. Andre ændringer omfatter mørk tilstand, fornyet notifikationsskygge og en hel masse dræber ting.

Ifølge det officielle blogindlæg vil et par funktioner løbe ud senere i år. Ligesom "digital velvære" en og "vind ned" indstillinger for når du går i seng. Et andet vigtigt element, som brugerne får senere, er App-skiver, der viser informationsskiver af apps på Google-søgningen. I blogmet gav Google et eksempel på Lyft app.

Android P stabil version vil snart rulles ud på Android One og Beta program enheder. På den anden side kan Pixel beta-brugere genoprette alle funktionerne i Android Pie lige nu. For brugere uden pixel, hvis du ikke er en af ​​de ventende typer, kan du downloade betaversionen herfra.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer