loader
bg-category
Hvordan MIT's Vision System vil hjælpe robotter se bedre?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Forskere fra Massachusetts Institute of Technology (MIT) har udviklet et nyt vision system, der vil hjælpe husstandsb robotter genkende objekter bedre. Samtidig vil det reducere antallet af fejlidentifikationer. Den nyudviklede algoritme er nøjagtig og 10 gange hurtigere, hvilket gør den meget mere praktisk til real-time implementering med husholdningsrobotter.

For at husstandsb robotter skal være praktiske, skal de kunne genkende de genstande, de skal manipulere.

Men mens genstandsgenkendelse har tendens til at være et af de mest undersøgte emner inden for kunstig intelligens, er det endda de bedste objektsensorer, der stadig fejler meget af tiden.

MIT's Cheetah Robot er nu ude af båndet, kan køre og springe stille

Leder forfatter Lawson Wong, kandidatstuderende inden for elektroteknik og datalogi og hovedforfatter hos MITs computervidenskab og kunstig intelligenslaboratorium sagde:

"Hvis du lige tog udgangen af ​​at se på den fra et synspunkt, er der mange ting, der mangler, eller det kan være belysningsvinklen eller noget, der blokkerer objektet, der forårsager en systematisk fejl i detektoren."

Wong og hans team betragtes scenarier, hvor de havde 20 til 30 forskellige billeder af husholdningsgenstande sammenklumpet sammen på et bord.

I flere af scenarierne inkluderede klyngen flere forekomster af samme objekt tæt pakket sammen, hvilket gør opgaven med at matche forskellige perspektiver vanskeligere.

Forskerne viste, at et system ved hjælp af en off-the-shelf-algoritme til at samle forskellige perspektiver kan genkende fire gange så mange objekter som en, der bruger et enkelt perspektiv.


Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer