loader
bg-category
Hvad er Android Auto? Hvordan er det anderledes end Google Maps?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Fra spændende vejrejser til afhentning af dagligvarer fra den nærliggende butik bruger vi GPS navigation hele tiden. Et navigationssystem virker som et lys i en mørk tunnel (det lyser bogstaveligt!), Hjælper os med at undgå trafik, rejse sikkert og optimere vores rute for at nå destinationen til tiden.

Interferens fra ikke-intuitive navigationssystemer har imidlertid også bidraget til en betydelig procentdel af bilulykker. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) spiller førerdistraktion en rolle i omkring 25-30 procent af alle trafikulykker i USA

Men Google vil ændre det med Android Auto. Navigationssystemet, der oprindeligt blev lanceret som in-dash navigation i 2015, sigter mod en førerværnlig grænseflade uden forstyrrelser, der ikke er afgørende under kørslen. I øjeblikket kan Android Auto-appen downloades herfra.

Apple udgav et lignende GPS-system kendt som Apple CarPlay i 2014, men desværre fortsatte det Apple Maps-arven af ​​berygtede fejl. Med den kommende overhaling af Apple Maps kan vi også forvente forbedringer af CarPlay.

Hvad er Android Auto?

Android Auto er som en forenklet version af din Android-telefon, omhyggeligt tilpasset til kørsel eller kørsel, alt efter hvad du foretrækker. Tænk på det som en Google Now placeret med en brugervenlig grænseflade. Store ikoner, store tekst- og notifikationskort er et par Android Auto-attributter. Selvfølgelig har den kun få funktioner ellers hvad er pointen, hvis du bliver distraheret.

Her er få funktioner i Android Auto

Voice Automatiseret Navigation:

Den samme Google-assistent er nu din GPS-assistent. Du skal bare trykke på mikrofonikonet for at komme i gang, eller du kan bare sige "Okay Google." Ligesom Google-assistent på telefonen kan du stille spørgsmål, spille musik, bede om retninger osv.

Sammensætning og layout:

Det minimalistiske design gør det nemt at navigere gennem de tilgængelige muligheder. Det rummelige layout gør hvert ikon særskilt.

Kortbaseret menu:

Meddelelser og opdateringer ankommer i form af flash-kort, som nemt kan swiped væk. Det artikulerer endda tekst fra messaging apps.

Beholder batteri:

Android Auto app bruger kun en minimal mængde batteri. Årsagen er en let grænseflade og lav RAM brug.

Hvordan virker Android Auto?

Android Auto-appen kan kaste et letvægget brugergrænseflade på det kompatible in-dash-GPS-system via USB, hvorefter din telefonskærm bliver sort.

Du kan også bruge en bilmontering, hvis køb af en kompatibel stereo føles tung på lommen. Android Auto-appen giver netop den samme oplevelse som et GPS-navigationssystem i dashboard.

De vigtigste ting, du kan gøre med Android Auto, omfatter: Afspilning af musik, læsning og svar på meddelelser, navigation og opkald. Desuden kan alle disse funktioner anvendes via håndfri stemme kommandoer.

Understøtter min smartphone Android Auto?

Hvis du har en smartphone, der kører Android 5.0 og derover, er den allerede på listen over Android Auto-kompatible enheder. Alt du skal gøre er at sætte det i din bil via USB.

For brugerne af iOS-enheder er svaret nej. Men de har CarPlay ved hånden (ordspillet). Der kan også være chancer for, at din bil understøtter både Android Auto og CarPlay.

Android Auto Wireless

Hvis din bils system er kompatibel med Android Auto Wireless, kan du bruge Android Auto uden ledninger via Bluetooth.

Hvilke biler understøtter Android Auto?

Listen over Android Auto-kompatible biler er ret omfattende med næsten 400 bilmodeller fra forskellige mærker. Du kan tjekke den officielle liste her.

Men hvis du føler dig ubeslutsom om at købe en ny bil (selvfølgelig!), Kan du i stedet gå til eftermarkedet hardware fra mærker som JBL, Pioneer, JVC osv.

Hvilke apps til Android Auto kan jeg bruge?

Der er masser af Android Auto-apps, som du kan bruge, mens du kører med hjælp fra Google Assistant. Listen over kompatible dem spænder fra instant messaging-apps som WhatsApp, Telegram, WeChat, Skype osv. Og underholdningsapplikationer som Spotify, Amazon Music, Deezer, Pandora osv.

Du kan finde og downloade Android Auto-apps direkte på Google Play. I din Android Auto-app skal du trække fra den venstre kant af skærmen og trykke på Apps til Android Auto.

Android Auto APK - Hvor kan man få det?

Det officielle sted at få en Android-app har altid været Google Play. Du kan downloade Android Auto app derfra. Men hvis du vil have Android Auto APK, kan du få det fra forskellige hjemmesider som APK Mirror.

Hvor Google Maps sidelinjer?

Mens Android Auto skifter en Android-telefon til en bilvenlig enhed, handler Google Maps derimod stadig om træg ydeevne og andre forstyrrelser af apps.

En væsentlig ulempe med Google Maps er, at den opfører sig som en simpel applikation snarere end et fuldt udstyret GPS-system. Overapp-meddelelser, utilsigtede omskiftninger og mange andre grunde gør Google Maps uforenelige under kørslen.

Med det alternative i hånd kan Google Maps kun være nyttigt, når du går eller cykler, da andre appinddragelser ikke er en bekymring på det tidspunkt.

Google Maps er hos os i mere end 10 år. Og det har stadig den største markedsandel blandt sine konkurrenter. Men Android Auto føles som en begyndelse af en ny navigationsapp fra bunden.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer