loader
bg-category
Microsoft arbejder på Android Smartphones; Kunne blive lanceret snart

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis en rapport fra WindowsLatest skal troes, så vil vi snart se på Microsofts Android-baserede smartphones. En artikel offentliggjort på WindowsLatest fastslår, at en Microsoft-medarbejder har hævdet, at virksomheden arbejder på en "ny telefonlinje."

Spekulationerne er lavet på baggrund af en chat, der er blevet offentliggjort i artiklen, hvor en Microsoft-agent sagde: "Vi vil skabe en ny telefonlinje til Microsoft. Det er som en ny udgave til Microsoft-telefoner. Det vil blive drevet af Android, det er sikkert. "

Nylige Android app udgivelser fra Microsoft, herunder Edge browser og Microsoft Launcher yderligere brændstof spekulationerne. Bortset fra apps har Microsoft også lanceret mange tjenester til Android-platform som Microsoft Graph og Windows Timeline.

Efter en mislykket tryst med Windows Mobile søger Microsoft alternative metoder til at komme ind på smartphone-markedet, og Android-baserede smartphones kan være adgangspunktet. Med værten af ​​tilgængelige apps kunne Redmond-selskabet godt starte en telefon, der tilbyder en række apps.

Denne rapport bekræfter imidlertid ikke, at en Microsoft-mærket Android-smartphone snart kunne være en realitet, og der er intet blevet officielt fra nu af, og agenten talte heller ikke noget om specifikationer af rygter af telefoner. Det er muligt, at butiksrepræsentanten talte om en Android fra andre OEM'er.

Ifølge mange tidligere rapporter har Microsoft planer om at lancere en foldbar, dobbelt skærm lomme enhed med kodenavnet Andromeda.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære