loader
bg-category
Debian 9.5 Udgivet: "Rock Solid" GNU / Linux Distro Ankommer Med Specter V2 Fix

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Efter fjerde udgivelse af Debian 9 "stretch" i marts, har udviklerne af den populære GNU / Linux distro sendt den seneste opdatering til sin stabile distribution. For dem, der ikke ved, er Debian 9 en LTS-version, der forbliver understøttet i 5 år.

Som man ville forvente, giver denne punktudgivelse ikke noget sæt nye funktioner og holder fokus på at forbedre en allerede stabil oplevelse ved at levere sikkerhedsrettelser og fejlrettelser. Hvis du leder efter en mulighed, der bringer nye funktioner, kan du tjekke den nyligt udgivne Linux Mint 19.

Når vi kommer tilbage til Debian 9.5, er alle sikkerheds patches fragt med frigivelsen allerede offentliggjort i form af sikkerhedsrådgivning, og deres referencer findes i det officielle udgivelsessted.

For at være præcis blev Debian 9.5 frigivet med 100 sikkerhedsopdateringer og 91 fejlrettelser fordelt på forskellige pakker.

Som nævnt ovenfor bør man ikke forvente nye funktioner fra denne udgivelse. Så hvis man kører en eksisterende installation af Debian 9, er opdateringen af ​​maskinen den bedste løsning. Brugerne kan pege deres pakkehåndteringssystem til en af ​​HTTP-spejle og opgradere installationerne.

Hvis nogen er interesseret i frisk installation af Debian 9.5, kan spejlet findes på denne side.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer