loader
bg-category
Kunstig intelligens vil hjælpe indiske jernbaner forudsige livet for spor

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Economic Times har rapporteret, at indiske jernbaner vil sætte kunstig intelligens til brug for at styre spor vedligeholdelsesblokke. En embedsmand fra jernbanerne sagde, at den kunstige intelligens teknologi, der er i stand til at opdage jernbanespor, vil snart blive udnyttet til at forberede en reparations- og udskiftningskalender.

Indiske jernbaner regner med sin uplanlagte sporvedligeholdelsesarbejde for sin berygtelse i verden for sine forsinkede operationer. Ved brug af kunstig intelligens forventes det, at mindst 90% af togene løber i tide, da vedligeholdelsesarbejdet vil blive planlagt på forhånd.

AI vil hjælpe med at oprette en kalender, hvorefter vedligeholdelsesarbejdet kan planlægges på forhånd, hvilket fører til, at tog kører punktligt.

Ifølge tjenestemændene vil der blive planlagt store vedligeholdelsesblokke til søndage, hvilket vil medføre mindste afbrydelser i togplanen. Embedsmanden sagde også, at jernbanerne er i færd med at opnå den kunstige intelligensbaserede maskine, som ville forudsige sporets levetid og spore led.

Tilsætningen af ​​kunstig intelligens ville også reducere antallet af togulykker.

Det er ikke første gang, at indiske jernbaner har søgt hjælp fra kunstig intelligens for at forbedre driften. Tidligere blev Wobot, en kunstig intelligensbaseret software, også udnyttet af jernbanerne til at servere hygiejnisk mad til rejsende.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer