loader
bg-category
2016 amerikanske valg: 12 russiske spioner opkrævet til hacking

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Justitsministeriet har anklaget 12 russiske efterretningsagenter for at "konspirere for at blande sig i præsidentvalget i 2016", meddelte viceadvokat Rod J. Rosenstein fredag.

De sagsøgte arbejdede for to GRU-enheder (Ruslands militære efterretningstjeneste), hvoraf den ene var forpligtet til at stjæle oplysninger og en anden til at formidle den. De brugte "spearphishing" angreb for at sende vildledende e-mails og trick mål til at afsløre deres login credentials.

GRU-efterretningsofficerer brugte også ondsindet software til at infiltrere computernetværk og spionere brugere, tage skærmbilleder, optage tastetryk og exfiltrere data.

Vicedirektør General Rod J. Rosenstein annoncerer anklagelsen af ​​tolv russiske efterretningsofficerer for at samle sig i at blande sig i 2016 præsidentvalg via computerhacking og relaterede offenseshttps: //t.co/4di0Drcokd pic.twitter.com/x4PFJycIPk

- Justitsministeriet (@TheJusticeDept) 13. juli 2018

De dokumenter, der blev opnået under processen, blev offentliggjort via onlinepersoner ved navn DCLeaks (forklædt som startet af en gruppe amerikanske hackere) og Guccifer 2.0 - en solo rumænsk hacker.

Disse metoder gav dem adgang til Hillary Clintons valgkampagne og mange computere på DNC. Tilbage i 2016 offentliggjorde Wikileaks et DNC ​​email dump, der offentliggjorde private samtaler. Lækningen blev hævdet at være et arbejde af Guccifer 2.0. Nu har anklaget bekræftet de tidligere rapporter om solo hacker som russisk efterretningsagent.

Ifølge anklagelsen målrettede russiske agenter også de lokale og statslige valgkontorer og formåede at samle oplysninger om omkring 500.000 vælgere.

Denne anklage af 12 russiske GRU-agenter kommer efter en tidligere anklage af 13 russiske statsborgere, der blev fundet arbejde med det Kreml-forbundne internetforskningsagentur - som også anklaget for at påvirke det amerikanske præsidentvalg.

Tilsyneladende er der ingen påstande i anklaget, der kunne pege på amerikanernes aktive inddragelse i sådanne handlinger.

Faktisk er der ingen beviser i anklaget, der viser, at de russiske agents aktiviteter havde nogen indflydelse enten på de stemmer, som amerikanerne stemte i USA-valget eller dets resultater.

Rudy Giuliani, den private advokat for Donald Trump, tweeted at anklagerne er "gode nyheder for alle amerikanere" og opfordrede den særlige rådsundersøgelse til at afslutte.

Anklagerne Rod Rosenstein annonceret er gode nyheder for alle amerikanere. Russerne er spikret. Ingen amerikanere er involveret. Tid til Mueller at afslutte denne forfølgelse af præsidenten og sige, at præsident Trump er helt uskyldig.

- Borgmester Rudy Giuliani (@RudyGiuliani) 13. juli 2018

via Mashable

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære