loader
bg-category
Her er hvorfor Elon Musk sov på gulvet under Tesla "Production Hell"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tesla har altid portrætteret deres Model 3 som spades ess. Sikker på, Model X og Model S så stor succes, men den overkommelige Model 3 virkelig implanterede en dent i Electric Vehicle Industry.

Med de tidlige reservationer stiger op til 400.000, går virksomheden løbende igennem en stor del af "produktion helvede", som Tesla CEO Elon Musk kalder det.

I et interview med Bloomberg fortalte Musk, at han sov på gulvet på virksomhedens fabrik i Fremont, Californien, blot fordi han ønskede at lide arbejdstagernes smerte under fremstillingskatastrofen i Model 3.

"Grunden til at jeg sov på gulvet var ikke fordi jeg ikke kunne gå på tværs af vejen og være på et hotel. Det var fordi jeg ønskede, at mine omstændigheder var værre end nogen andre hos virksomheden. Når de følte smerte, ville jeg have min værre, "sagde Elon Musk.

Før Model 3 kom ud i juni 2017, kæmpede Tesla for at hæmme produktionen af ​​EV'en, vedvarende manglende deadlines for sit mål på 5.000 enheder om ugen.

Efter traditionerne gik Elon Musk meget optimistisk over virksomhedens evne til at køre op på Model 3-produktionen. I maj 2016 vurderede Musk, at hans virksomhed ville udgøre mellem 2.00.000 og 3.00.000 enheder i 2. kvartal i 2017. Men selskabet gjorde næppe det til 2.685 Model 3 version til udgangen af ​​2017

"Mit skrivebord er det mindste på fabrikken, og jeg er lige der," siger han. "Grunden til, at folk i malerihandlen arbejdede deres æsler var fordi jeg var sammen med dem. Jeg er ikke i noget elfenbenstårn. "

Musk havde endda det samme tøj i fem på hinanden følgende dage i løbet af "en fod i helvede". Han sagde også, at fremstillingsfirmaet ville være over i en måned.

Efter al den kamp formåede Tesla at fremstille 5000 enheder i den sidste uge af juni og forsikrer sig om at lede 6000 Model 3 enheder i slutningen af ​​juli.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer