loader
bg-category
Er Microsoft arbejder på et nyt "næste generations OS"? Skal jeg virkelig blive spændt?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I en meddelelse, der sikkert vil gnide interesse for Windows-entusiaster, antydede Synaptics et nyt "næste generations" operativsystem fra Microsoft.

Denne meddelelse fandt sted under en konference, hvor Synaptics og AMD delte deres planer om at arbejde sammen om at sikre operativsystemerne en ny type fingeraftrykssensor.

Her er hvad pressemeddelelsen fra Synaptics faktisk sagde:

Endvidere får det nye "biometriske sikkerhedssystem" en omtale sammen med Windows Hello. Partnerskabet med AMD vil efter sigende lade Synaptics bruge FS7600 Match-in-Sensor teknologi, som er helt isoleret fra resten af ​​systemet og operativsystemet for ekstra sikkerhed.

Det siger sig selv, at du skal tage denne nyhed med en ekstra knivspids salt end de almindelige rygter, der fortsætter med at gøre runder. Næste generations operativsystem fra Microsoft kunne kun være den næste vigtige Windows 10-opgradering.

Hvis du er en person, der elsker at tænke mere positivt, kan det også være Microsofts Polaris-projekt. Det har været rygter om at blive bygget på Windows Core OS, hvilket i grunden er et modulært operativsystem, der ville fungere på forskellige formfaktor enheder.

Uanset hvad der er sandheden, er det fascinerende at høre om et nyt OS fra Microsoft. Siden Microsoft lancerede Windows 10 som en tjeneste og antydede, at det kunne være virksomhedens eneste (og sidste) operativsystem fremover, er det efter min personlige mening blevet en ret kedelig affære, når det kommer til nye Windows-udgivelser.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer