Det er officielt: Microsoft køber GitHub for $ 7,5 milliarder

Det er officielt: Microsoft køber GitHub for $ 7,5 milliarder
Det er officielt: Microsoft køber GitHub for $ 7,5 milliarder
Anonim

Efter et par dage med rygter og spekulationer har Microsoft officielt meddelt, at den køber GitHub for 7,5 milliarder dollar.

Ifølge selskabets officielle blogpost har Redmond erhvervet GitHub til 7,5 milliarder dollar i Microsoft-aktier. Efter de åbenlyse lukningsforhold og regulatoriske formaliteter forventes den komplette erhvervelsesproces at lukke ved årets udgang.

Som følge af denne ændring vil Nat Friedman, grundlægger af Xamarin og Microsoft Corporate Vice President, tjene som GitHubs administrerende direktør. Hvis du spekulerer på, hvad der vil ske med den nuværende administrerende direktør Chris Wanstrath, vil han fortsætte sit arbejde som Microsoft teknisk stipendiat.

I blogposten nævnes også, at GitHub vil fortsætte med at fungere selvstændigt og fungere som en åben platform. "Udviklere vil fortsat kunne bruge programmeringssprog, værktøjer og operativsystemer efter eget valg til deres projekter," tilføjede den.

Microsoft CEO, som har været i stand til at genoplive virksomhedens image i de seneste par år, har i en erklæring kaldt det et skridt, der vil styrke deres engagement i "udviklerfrihed, åbenhed og innovation."

Efter afslutningen af aftalen vil GitHubs finansielle rapporter blive rapporteret som led i Microsofts Intelligent Cloud-segment.

Det er værd at bemærke, hvordan vil udviklerne reagere på denne erhvervelse. Der har været nyere rapporter fra udviklere, der flocker til konkurrentplatforme som GitLab.

Populært emne.