loader
bg-category
20 Bedste gratis billede Download Sites | Få lagerbilleder til blogs i 2018 - Fossbytes

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det siges, at et billede er tusind ord ordentligt, så parring af dine artikler, blogs, nyhedsbrev, annoncekampagner eller præsentationer med det rigtige billede er afgørende for at få dem til at skille sig ud på eller uden for internettet. Men mange mennesker kæmper for at finde det perfekte billede til deres blogindlæg eller designprojekter, der ville udtrykke essensen af ​​indholdet i den.

Mens der er mange steder at downloade billeder gratis, men ikke alle af dem bringer ud følelserne af dine ord eller design. Nogle gange mangler de den krævede kvalitet, skarphed eller endda originalitet. Mange af dem er endog ulovlige. Jeg har personligt stødt på mange fotografier, der er iterationer af samme koncept. Selv hvis du finder et godt billede, er chancerne for, at de sandsynligvis er betalt og til tider dyrt.

Uanset hvad der er tilfældet, hvis du er på udkig efter en god kilde, der tilbyder en række gratis lagerbilleder, har vi samlet en liste over top 20 hjemmesider til gratis download af billeder. Disse kilder giver dig mulighed for at downloade billeder under Creative Commons Zero (CC0) License, så de forbliver gratis til personlig og kommerciel brug. Du kan kopiere, ændre og distribuere disse billeder uden at kræve tilladelse. De fleste af dem kræver ikke engang tilskrivning. Det er dog i nogle tilfælde værdsat.

Før vi fortsætter, skal du tjekke vores andre lister over gratis websteder og apps:

 • Sites at læse gratis bøger online og download lovligt
 • Film Download Websites | Helt juridiske steder
 • Android Money Manager App List for at administrere penge
 • Musikwebsteder for at downloade sange lovligt

Top 20 Websites Til Download Royalty-Free Stock Images I 2018

1. Pixabay

Pixabay er et opbevaringssted for ophavsretlige billeder relateret til ethvert søgeord, du kan forestille dig. Samlingen indeholder også vektorgrafik, kunstillustrationer og endda videoer gratis. Den har en kraftfuld søgning, som giver dig mulighed for at jage på det rigtige billede ved at oprette filtre til medietype, orientering, kategori, størrelse og farve.

Hvorfor bruge Pixabay?

 • Omfatter næsten alle kategorier af billeder, man kan tænke på
 • Unik Kamera søgning indstilling - til udforskning af billeder baseret på kameraet, der bruges til at tage dem

Besøg Pixabay

2. Flickr

Ikke alt indhold på Flickr er tilgængeligt under Public Domain-billederne, men der er en omfattende samling til gratis download af billeder. Bare sørg for at tænde filteret for billeder, der er "Labeled For Reuse" under CC0-licensen, før du søger. Du kan downloade de gratis og bruge det i dine kommercielle eller ikke-kommercielle projekter ved at give korrekte attributter.

Hvorfor bruge Flickr?

 • Dets bibliotek dækker alle nicheemner og kategori af fotografier
 • Let at søge indstilling, der tilbyder relevante billeder i forskellige dimensioner

Besøg Flickr

3. Pexels

Pexels giver billeder af høj kvalitet, der er omfattet af Creative Commons-licens. Samlingen til gratis billed download indeholder for øjeblikket over 40.000 gratis lagerbilleder og tilføjer mindst 3.000 nye billeder hver måned. Alle billeder på Pexels håndplukkes af brugere eller kurateres fra gratis billedwebsteder som Freeography, Unsplash og Little Visuals.

Hvorfor bruge Pexels?

 • Tilbyder billeder i høj opløsning samt videoer gratis
 • Billederne er godt tagget og let søgbare

Besøg Pexels

4. Unsplash

Unsplash er en af ​​de bedste kilder til gratis download af billeder i høj opløsning. Platformen drives af flere professionelle fotografer over hele verden, som har delt deres samlingsbilleder til kommercielle og personlige anvendelser. Hvis du tilmelder dig, tilbyder hjemmesiden 10 "gøre hvad du vil" billede hver 10 dage uden omkostninger.

Hvorfor bruge Unsplash?

 • Nem at navigere på hjemmesiden med velkategoriserede sektioner og tags til billeder

Besøg Unsplash

5. StockSnap

Hvis du har brug for nogle smukke og gratis lagerbilleder til sociale medier, er StockSnap din go-to place. Det tilbyder billeder i høj opløsning under Creative Commons og kræver ikke nogen kredit for indholdet. Du kan undersøge fotografierne ved at indstille filtre til dato, antal visninger, downloads eller ved at tjekke trending sektionen.

Hvorfor bruge StockSnap?

 • Godt kategoriserede sektioner af fotos
 • Tilsætning af hundredvis af nye billeder dagligt til den stadigt voksende samling

Besøg StockSnap

6. Burst

Burst er et gratis lager fotoside af Shopify, der bringer sammen flere fotografer til en fælles platform. Billedbiblioteket giver royaltyfrie billeder til designere, udviklere, bloggere og iværksættere, der kan bruges på hjemmesider, desktopbakgrunde eller sociale medier.

Hvorfor bruge Burst?

 • Præcis grænseflade med en velkatalogeret portefølje af billeder
 • Billeder tilgængelige i både lav og høj opløsning

Besøg Burst

7. Visual Hunt

Visual Hunt er en aggregator, der kilder billeder fra de bedste gratis foto websites og sætter dem alle sammen på ét sted. De fleste af fotografierne på platformen er Creative Commons licenseret, og mange andre Public Domain-billeder trukket fra websteder som Flickr er også tilgængelige her. På webstedet kan du vælge det bedste indhold ved at tilbyde filtre til licens, kategori og en farvepalet.

Hvorfor bruge Visual Hunt?

 • Rene og enkle interface med et stort udvalg af fotografier

Besøg Visual Hunt

8. ISO Republik

ISO Republic tilbyder gratis HD-billeder til webdesign og blogindlæg. Dens mission er at "levere billeder af høj kvalitet til brug for designere, udviklere, bloggere, marketingfolk og sociale medier." Så webstedet offentliggør royaltyfrie billeder hver uge og har en fantastisk samling fotos. Hvis du vil have gratis eksklusive billeder, skal du tilmelde dig e-mail-listen, og ISO Republic vil sende billederne til din indbakke.

Hvorfor bruge ISO Republic?

 • Til en frisk samling af unikke billeder i høj kvalitet

Besøg ISO Republic

9. PicJumbo

PicJumbo er en ganske populær hjemmeside for gratis sociale medier fotos. Selvom der ikke er nogen søgebjælke på hjemmesiden, er billederne adskilt af kategorier, der vil lede dig. Platformen giver dig mulighed for at gå videre med gratis download af billeder uden at tilmelde dig - noget som de fleste websites ikke tillader. Men den bedste del er ikke overstået endnu. Det lader dig vælge en pakke med lignende billeder, der indeholder 100-200 billeder med et enkelt klik. En anden nyttig funktion, der har fået min opmærksomhed, er testdrev-indstillingen, som giver dig mulighed for at teste, hvordan billederne ville se på en destinationsside-baggrund eller en blogpostrubrik.

Hvorfor bruge PicJumbo?

 • Download Pack-funktion
 • Test Drive-indstilling

Besøg PicJumbo

10. Kaboompics

Du kan downloade copyrightfrie billeder fra Kaboompics og bruge dem til dine blogindlæg og hjemmesider, herunder kommerciel brug. Hvis du tilmelder dig på webstedet, sender den dig de nyeste billeder uden omkostninger i din postkasse. De billeder, du finder her, er mest lyse og æstetisk tiltalende. Mange af dem kommer med en farvepalet til at hjælpe dig med at planlægge dine billeder på en bedre måde. Det tilbyder også downloadindstilling i tre forskellige størrelser: original, medium eller brugerdefineret.

Hvorfor bruge Kaboompics?

 • Giver dig mulighed for at søge i din foretrukne orientering, tilstand og farveskema
 • Anbefales til natur, mad og drikke fotografier

Besøg Kaboompics

11. Livet til Pix

Pix's Life byder på public domain-fotografering, der spænder over genrer som liv, natur, arkitektur, teksturer osv. Et generøst kunstsamfund deler deres arbejde regelmæssigt på denne platform, som alle kan bruge. Hver dag kan du opdage en fremragende samling af billeder i den udvalgte sektion. Det indeholder også imponerende gratis lagervideooptagelser til personlig og kommerciel brug.

Hvorfor bruge Life of Pix?

 • Great UI, let at søge og downloade fotos muligheder.

Besøg livet af Pix

12. Freestock

Ligesom navnet antyder, giver denne gratis billed download hjemmeside dig gratis lagerbilleder til blogs og hjemmesider. Som en bonus får du vektorer, ikoner og endda videoer til nulafgifter. Her er kategorierne ikke så varierede som de ovennævnte websteder, men Freestock gør det for kvalitet. Når du ruller til bunden af ​​hjemmesiden, finder du tags for almindeligt søgte emner. Det hjælper dig med at navigere dig gennem dette billednedlæsningssted.

Hvorfor Freestock?

 • Anbefales til landskabsfotografering

Besøg Freestock

13. MMT lager

Moment (MMT) tilbyder royaltyfrie fotografier, som du kan bruge i projekter, temaer, apps og hjemmesider. Indholdet spænder over flere kategorier som natur, byscener, arbejdsområder og makrofotografering. Der er både billeder og videoer på hjemmesiden, som kan udforskes ved at indstille de rigtige filtre for kategori, farve, tags og orientering.

Hvorfor bruge MMT Stock?

 • Bedst til at downloade natur-tema billeder
 • Minimalistisk grænseflade

Besøg MMT Stock

14. Gratisografi

Gratisografi er et glimrende alternativ til Unsplash, da det giver en lignende kompilering af gratis billeder i høj opløsning til kommerciel eller personlig brug. Indholdet på denne hjemmeside er muligvis ikke ensbetydende med kvantitet, men det er på lige fod med Unsplash eller Pexels med hensyn til kvalitet. Desuden tilføjes nye fotos ugentligt til samlingen, så du ikke løber tør for smukke billeder nogensinde.

Hvorfor bruge gratisografi?

 • Til højkvalitets lagerbilleder, der er tilgængelige med et enkelt klik. Ingen påkrævede attester

Besøg gratisografi

15. ShotStash

ShotStash er lille og selvstændigt forvaltet fri stock photo site.Den har en begrænset men frisk samling af billeder, der er ret nyttigt, hvis du leder efter noget nyt. Alle fotografier her er taget i høj opløsning, og der er ingen sondring mellem personlige og kommercielle brug billeder. Så du kan bruge billederne med det samme på næsten enhver måde, du kan lide uden at bekymre dig om licens og tilskrivning. Hvis du har en forkærlighed til fotografering, kan du deltage i hjemmesiden som bidragyder til at fremvise dit talent.

Hvorfor bruge ShotStash?

 • For betagende Landskab og Natur fotos

Besøg ShotStash

16. FreeRange

FreeRange har tusindvis af billeder og illustrationer baseret på temaer som mennesker, dyr, teknologi, arkitektur og gadefotografering, smukke landskaber, plante- og blomsterbilleder, elektronik osv. Listen over kategorier er ret lang, og du kan downloade billeder gratis. Hver kategori tilbyder en liste over fælles tags, du kan bruge til at forbedre din søgning og sortere den gennem filtre som nyeste, populære, licenser mv.

Hvorfor bruge FreeRange?

 • Bedste websted til at downloade illustrationer gratis

Besøg FreeRange

17. Plixs

Plixs er et andet online foto samfund drevet af kreative fagfolk, der ønsker at dele deres fantastiske arbejde med masserne. Da alt arbejde uploadet er dækket af Creative Commons-licens, kan du bruge billederne, som du finder passende.

Hvorfor bruge Plixs?

 • Enkelt brugergrænseflade, velkategoriserede billeder
 • Har farvepalet til at organisere visualerne bedre

Besøg Plixs

18. SplitShire

Skaberen af ​​SplitShire har til formål at give liv til fotografier ved at få dem til at finde vej i kreative værker af designere, bloggere, website skabere, social marketing guruer og virksomheder. For at udødeliggøre disse fantastiske fotos er alt indhold på denne hjemmeside gratis. Du behøver ikke engang at skulle kontrollere licensen. Du skal bare downloade billeder af høj kvalitet gratis og begynde at bruge dem med det samme.

Hvorfor bruge SplitShire?

 • At downloade gratis lager billeder i høj opløsning uden tilmelding
 • Tilbyder fantastiske abstrakte og sløret baggrunde sammen med mange andre kategorier

Besøg SplitShire

19. Negativt rum

Denne hjemmeside tilbyder de typiske out-of-focus billeder af smukke omgivelser i HD-kvalitet. Denne gratis billednedlastingskilde giver spirende fotografer en platform til at fremvise deres arbejde. For besøgende på denne hjemmeside er der en fantastisk samling af lagerfotografier gratis, da de er licenseret under Creative Commons.

Hvorfor bruge negativt rum?

 • Til out-of-focus billeder i høj opløsning

Besøg negativt rum

20. Skitterphoto

Alt indhold på Skitterphoto falder under det offentlige område, så de frit kan bruge billeder til ethvert formål - kommercielle eller personlige projekter. Du kan endda redigere og ændre dem, før du bruger kommercielt. Der er en fantastisk klarhed i billederne på denne platform. Du kan gennemse kategorierne eller søge efter nøgleord for at finde det perfekte billede uden at betale noget overhovedet.

Hvorfor bruge Skitterphoto?

 • For at downloade billeder på det offentlige område

Besøg Skitterphoto

Bonus: Websites til stiliserede fotos i nicheemner

Mens de 20 ovennævnte websteder hjælper dig med at finde de rigtige billeder på tværs af en række genrer, er der et par andre hjemmesider, der er værd at nævne. De tilbyder indhold, der hovedsagelig er relateret til et emne, så hvis du leder efter noget specifikt i nogen af ​​de kategorier, der diskuteres nedenfor, bør du helt sikkert tjekke dem.

 • Styled Stock - Bedste feminine stock photography website, der tilbyder gratis stiliserede fotos til dine projekter
 • Foodies Feed - Bedste madfotografisite, der giver billeder, der hovedsagelig er centreret om mad, madlavning og køkken
 • Gratis Natur Stock - Tilbyder bedste royalty-fri natur stock fotos i høj kvalitet

Websites for Public Domain Images

Følgende gratis billedoverførselswebsteder imødekommer en overraskende samling af billeder under Public Domain, men undlod at gøre det på listen ovenfor, fordi det ikke er nemt at søge bestemte billeder på disse platforme. De har oprettet kategorier til vejledning, men du bør kun prøve dem, hvis du har tilstrækkelig tid i dine hænder.

 • Wikimedia Commons - Det er et er et online repository af billeder, der ikke kan bruges, og har fotografier, der spænder over en bred vifte af emner
 • Public Domain Archive - Denne side tilbyder præcis, hvad navnet antyder og en problemfri downloadindstilling

Endelige Ord

Dette bringer os til slutningen af ​​denne liste. Jeg håber du fandt denne artikel nyttig i jagen for det rigtige billede til dit projekt. Selvom jeg omhyggeligt har valgt disse websteder, der tilbyder gratis billeder for det meste, skal du sørge for at læse vilkår for brug på hvert websted for at være klar over, hvor og hvordan du kan bruge deres indhold. Glem også at fortælle os, hvilken lager fotoside du kunne lide mest. Hvis vi savnede nogle andre gode hjemmesider, som lader dig downloade billeder gratis, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer