loader
bg-category
Sådan tænder du for alle nye Chrome UI-funktioner? Brug dette enkelt flag!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du er blandt de 58%, der regelmæssigt bruger Google Chrome, ved du, hvor vigtige og nyttige Chrome-flag kan være. Alt du skal gøre er et par klik, og du kommer til at prøve nye funktioner, der ikke er aktiveret for offentligheden.

Google arbejder på et nyt Chrome-flag, som har et interessant navn, #uifood. Med en enkelt indstilling tændes alle de nye brugergrænsefunktioner, der tilføjes til Google Chrome.

Du kan besøge krom: // flag og aktivere flagget uifood. Klik på knappen Genstart for at gemme ændringerne. Men som det altid er tilfældet med eksperimentelle funktioner, kan du gøre dette på Chromium nightly builds eller Chrome Canary. Og flaget er tilgængeligt for Windows, MacOS, Linux og Chrome OS.

For nu er der ikke meget synlig forskel. Men udviklingsholdet arbejder konstant på at gøre det til en enkelt dør for at få adgang til Chrome alle designændringer.

Der er endnu et fantastisk Chrome-flag, der giver et frisk lag maling til webbrowseren. Det gør det muligt for Chrome's nye Touchable Refresh-design, der er beregnet til touchscreen-enheder og konvertibler.

Aktivér et flag kaldet # top-chrome-md.

Hvis du ikke har en touchscreen-enhed, kan du stadig prøve den opdaterede grænseflade ved at vælge Opdater i rullemenuen på flag. UI-elementerne i den berørbare grænseflade er større i størrelse for at gøre det nemmere at bruge på berøringsenheder.

Kilde: XDA

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer