Googles Pixel 3 XL for at få iPhone X-lignende hak, lækket billedrevisioner

Googles Pixel 3 XL for at få iPhone X-lignende hak, lækket billedrevisioner
Googles Pixel 3 XL for at få iPhone X-lignende hak, lækket billedrevisioner
Anonim

Vi er stadig måneder væk fra udgivelsen af Googles næste generation af Pixel-smartphones, men et par rygter om telefonens design har afviklet i det seneste.

Den seneste er et lækket billede af hærdet glasskærmbeskyttere, som angiveligt er skabt til den kommende Pixel 3 og Pixel 3 XL.

Dette billede er blevet uploadet af SlashLeaks, der siger, at lækket foto blev oprindeligt udsendt på den kinesiske socialmedias hjemmeside Weibo (nu fjernet).

Når vi går på billedet, kan vi antage, at der kommer en betydelig ansigtsløftning til de næste Pixel-telefoner. Der er en slående forskel mellem de to telefoner med et skåret skær på XL, mens Pixel 3 har en tykkere ramme.

I betragtning af at Android P har native notch support, er det fornuftigt for mindst en af de næste Pixel lineups at inkludere et hak.

To huller øverst på skærmen vil sandsynligvis komme til at rumme dobbelte fremadvendte kameraer eller dobbelt højttalere; som som aldrig tidligere set på en Google-smartphone.

Det er helt muligt, at de er lavet til sensorer for at aktivere ansigtsoplåsningsfunktionen ligesom iPhone X. Hvis dette billede er korrekt, skal Pixel-fansen sætte sig fast i en iPhone X-inspireret smartphone i år.

Men man bør tage disse rygter med et saltkorn. Da ingen officielle bemærkninger er blevet udstedt af Google endnu, så vi bliver nødt til at vente til dette efterår, når den tredje generation af Pixel-telefoner sandsynligvis vil blive frigivet.

Populært emne.