Apples lækkede projekt 'Star' kunne være en touchscreen ARM MacBook med LTE

Apples lækkede projekt 'Star' kunne være en touchscreen ARM MacBook med LTE
Apples lækkede projekt 'Star' kunne være en touchscreen ARM MacBook med LTE
Anonim

Alltid tilsluttet pc er Microsofts slang, der refererer til armdrevne computerenheder med altid internetforbindelse uden at gå på kompromis med batterilevetiden. Kredit går til rygterne, Apple har heller ikke slået døve ører til verden af ARM-baserede udskiftninger til sine fans.

Apple er kendt for at arbejde på et nyt armbaseret touchscreen-enhedsprojekt kaldet Star. Bønnerne er spildt af 9to5Mac, som følger udviklingen i et par måneder.

Apples kinesiske partner Pegatron fremstiller prototyperne fra den rygterede enhed mindst siden januar. Nogle af dem er blevet sendt til Cupertino til internt test af medarbejderne.

Nogle af de kendte specifikationer på enheden omfatter en berøringsskærm, SIM-understøttelse til LTE, GPS, kompas og vandmodstand. Den er klassificeret som en ny enhedsfamilie, der er adskilt fra iPhone og iPad, og muligvis kører en ændret version af iOS.

En ting der tyder på tilstedeværelsen af macOS på Star er imidlertid, at den kører EFI - det samme boot-system, der bruges af Macs.

Det kunne frigive så tidligt som 2020. Men hvad gnister nysgerrighed er software del, om det ville køre macOS eller iOS med støtte til Mac apps.

Sidste år afslørede rapporter, at firmaet arbejdede på et projekt kaldet marzipan for at kombinere kodebase for MacOS og iOS apps, så udviklere kunne oprette en enkelt app til begge platforme. Det ville ligner hvad Microsft gjorde for Windows.

Men Apple CEO syntes ikke at være enig, når han blev spurgt om at kombinere de to slags. På en Apple-begivenhed i sidste måned sagde han: "Jeg tror ikke, det er det, brugerne vil." Sammenlægningen af de to vil ikke ske uden afvejninger og kompromiser.

Måske har begge de to operativsystemer deres betydning, men chancerne for fusionen kunne ikke udelukkes, da det ville gøre tingene lettere for både Apple og udviklere.

Populært emne.