loader
bg-category
Undersøgelse finder studerende med bedre karakterer er lige så dårlige at holde stærke adgangskoder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

En undersøgelse udført på et kollegium beliggende i Filippinerne viste, at studerende, der scorer højere karakterer, er lige så fattige til at holde stærke adgangskoder som de studerende, der bærer lavere karakterer.

Forskningsaktiviteterne var baseret på de fastsatte nye retningslinjer udarbejdet af National Institute of Standards and Technology for at vælge et sikkert kodeord.

I denne undersøgelse indsamlede Asia Pacific College (APC) data fra studerende ved hjælp af en eksisterende forskningsinfrastruktur facilitet kendt som PWR (Password Research).

Denne facilitet leverede data, der indeholder navne på studerende sammen med en pointer, der er markeret som "kompromitteret", og markøren kan have to eneste værdier: "TRUE" og "FALSE."

Her angiver TRUE, at den adgangskode, der anvendes af en bestemt studerende, allerede findes på listen udarbejdet af Troy Hunt, den berømte websikkerhedsekspert.

For de uindviede er denne liste en samling af 320 millioner adgangskoder, der tidligere er blevet overtrådt og betragtes som usikre. Og "FALSE" betyder at adgangskoden er sikker og ikke findes i listen.

Næste trin i undersøgelsen involverede at tilslutte elevens navn og pointer med de GPA'er, de havde opnået. Et opslagstabellen bruges til at forbinde værdierne af peger med GPA'er.

Den resulterende liste havde navne på studerende (hashed for at opretholde anonymitet), SAND eller FALSE værdier og deres tilsvarende GPA'er.

Da denne liste blev sorteret efter GPA, viste resultaterne, at procentdelen af ​​elever, der bruger lækkede adgangskoder, ikke varierer meget i forhold til GPA.

Procentdelen varierede lidt i området fra 12,82% til 19,83%. Se nedenstående tabel for en detaljeret rapport.

Det blev også fundet, at mange studerende foretrak lange adgangskoder, og de gennemsnitlige tegn pr. Kodeord er 11,2. Over 98% af de observerede studerende brugte adgangskoder med 8 eller flere tegn, 50% brugte adgangskoder med tegn lig med eller over 10, mens 25% fagpersoner brugte mindst 12 tegn i deres adgangskoder.

Undersøgelsen er imidlertid ubetinget, da det er tåbeligt at overveje GPA'er som en parameter for 'Smartness' eller 'Intelligence'. Men vi kan konkludere, at studious elever ikke nødvendigvis er bedre end gennemsnittet, når vi taler om at skabe sikre adgangskoder.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer