loader
bg-category
8 Bedste Musik Streaming Services I Indien For "Desi" Audiophiles | 2018 udgave

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Indledningsvis udråbede musikstrømmetjenesterne i Indien brugere ved at tillade dem at lytte til sange gratis. Ad-fueled indtægtsmodeller hjalp dem med at overleve piratkopierede markeder indtil den tid folk blev vant til konceptet streaming online streaming. Senere indførte de præmieplaner for brugere, der er komfortable med at betale penge for at fjerne reklamer og låse op for ekstra funktioner som offline-tilstand.

Onlinemusikfestet startede med Gaana, og Saavn blev senere ansat af Apple Music, Google Play Music og den seneste aktør Amazon Music.

Hvorfor skal du bruge dedikeret musik streaming service?

Folk, der bruger YouTube til at lytte til sange, er stadig et almindeligt syn i Indien. Den primære årsag er den nemme adgang, som supplerer YouTubes frit tilgængelige gigantiske videobibliotek. Det er ingen tvivl om, at YouTube er uden konkurrence, men der er nogle grunde til, at du i stedet skal gå til en fuldvundig sang streaming service. For eksempel er der gratis musik streaming apps i Indien.

I modsætning til video streaming tjenester, der kræver fede data planer, musik streaming apps kan arbejde selv på 2G netværk. Så ved hjælp af en musikapp ville det være et klogere skridt. Du kan selvfølgelig bruge offline-tilstanden på YouTube, men den mangler bibliotekets ledelsesfunktioner, der tilbydes af musikapps.

Mange sang streaming apps giver en stor brugeroplevelse og imødekommer massive sangbiblioteker til deres abonnenter. Så her er de bedste musik streaming apps i Indien, som folk kan nyde under deres ensomhed eller til tider, når de bliver til et festdyr.

I din fritid må du ikke glemme at læse om de bedste musikafspiller apps til Windows 10, Android og Linux.

Bemærk: Denne liste er ikke arrangeret i nogen præferenceordning.

8 bedste musik streaming apps i Indien for 2018

1. Apple Music - til Apple-fanen i dig.

Platform understøttet: Android, iOS, web, MacOS osv.

Ideel til: streaming international musik, apple enheder.

Apple Music er bygget oven på Apples eksisterende digitale infrastruktur, der genopfandt de måder folk spiser musik på: iTunes og iPod. Det kan ikke være den billigste musik streaming app tilgængelig i Indien, men det giver meget for prisen brugere betaler.

Personer med et Apple ID kan streame ubegrænset sange på iOS-, Android-, MacOS- og Windows-enheder. Fem personer (med omkring tre enheder hver) kan bruge tjenesten på samme tid.

Hvis du har brugt forskellige musik streaming apps, en ting du straks bemærker om Apple Music er sin pæne og rene interface. Faktisk er dets Android-app den mest sorterede af alle de musikstrømmetjenester, jeg har prøvet, undtagen SoundCloud. Inkluderingen af ​​et mørkt tema eller nattilstand ville have været en fordel.

På den anden side er oplevelsen på Windows lige så frustrerende. Takket være den tavse iTunes og opdateringer skubbet mindre hyppigt af Apple.

Der er ikke nogen problemer med musikbiblioteket med over 45 millioner sange, der tilbydes af Apple Music til dets indiske publikum. Apple har allerede udvidet det til at omfatte tonsvis af sange og albums på hindi og andre indiske sprog.

App'en forsøger at imødekomme en personlig musikoplevelse til brugerne ved at spørge dem deres foretrukne kunstner og genre. Brugere kan enten tilslutte en enkelt sang, afspilningsliste eller tune ind på en genrebaseret internetradiostation eller Apples interne 24-timers radio kaldet Beats1.

Bortset fra sange streamer Apple Music en begrænset samling af musikvideoer og sceneshows. Det har også en slags et socialt netværk, der hedder 'Connect', som giver brugerne mulighed for at få opdateringer fra musikere og sangere.

Samlet set leverer Apple Music fremragende lydkvalitet, der suppleres med sin overflod af musik. Men brugerne kan få problemer med deres kreditkort-lovende betalingssystem. Apple understøtter ikke alle de indiske debitkort.

Priser:

Gratis prøveperiode: 3 måneder

Studerende: INR 60 pr. Måned

Enkeltperson: INR 120 pr. Måned

Familie: INR 190 pr. Måned

2. Amazon Prime Music - "Isse sasta nahi milega"

Platform understøttet: Android, IOS, Web, Amazon Alexa, Fire TV osv.

Ideel til: streaming international musik, ekko enheder

Amazon Prime Music var der på den indiske jord med begrænset adgang til ejerne af Alexa-powered Echo-enheder. For nylig har den populære musikstrømmetjeneste modtaget en fuldgyldig lancering på internettet, Android og iOS-platforme.

At blive brændt af Amazon i årevis er tjenesten en del af virksomhedens eksisterende Prime-abonnement, der giver tilbud, hurtigere levering og adgang til Prime Video streaming service.

Når det kommer til musikbibliotekets størrelse, er Amazon Prime Music ikke mindre end sine konkurrenter med adgang til over 30 millioner sange.

Prime Musics Android og iOS er visuelt tiltalende med out-of-the-box Alexa-integration for at muliggøre stemmestyret musikafspilning. Og i modsætning til dets video streaming søskende, tilbyder appen Chromecast support.

Mens Android og iOS leverer brugeroplevelse næsten som forventet, er det overraskende, at det er dets flydende webapp, der gør musikstrømning i webbrowsere en helt ny oplevelse.

Priser: INR 999 pr. År (med Prime)

3. SoundCloud - bedste musik streaming service til indie fans

Platforms understøttet: Android, iOS, web, UWP, Xbox osv.

Ideel til: Streaming fri musik, indie musik

Du har måske hørt meget om SoundCloud. Den tyskbaserede musik streaming service er kendt for sit massive bibliotek af sange skabt af uafhængige kunstnere.

Så, SoundCloud, som besøges af omkring 175 millioner brugere hver måned, udgør sig selv som en af ​​de bedste gratis musikstrømmetjenester. I næsten ti år har det været en pålidelig platform, hvor voksende kunstnere kan uploade op til 6 timer af deres indhold uden omkostninger.Kunstnere kan få anerkendelse, da tjenesten giver brugerne mulighed for at følge deres favorit kunstneres profil og modtage opdateringer om dem.

Bortset fra sange og album har SoundCloud også en omfattende samling af lydbøger og podcasts, der spænder over forskellige genrer.

Til trods for at være en gratis musik streaming service, er SoundClouds brugervenlige website ikke irriterende ved at bombe tonsvis af reklamer midt i dine sange. Faktisk leverer dets mobil- og webapps muligvis den bedste æstetiske nydelse blandt alle navne på denne liste.

Du kan finde musik i to sektioner: Diagrammer, hvor sange står under 'Top 50' og 'New & Hot'. Her kan du også vælge din yndlingsgenre for at indsnævre din søgning. Et andet afsnit er Discover, hvor du kan finde sanglister kureret til fest, chilling, afslapning osv.

En måde SoundCloud er forskellig fra andre musikydelser, er den ikke har licenseret musik, som du normalt finder på Apple Music, Prime Music, osv. Du kan dog finde dækker på nogle yndlingssange.

SoundCloud er ikke et ufrugtbart land, når det kommer til licenseret musik. Det tilbyder betalt abonnement kaldet SoundCloud Go +, der giver brugerne mulighed for at streame licenseret musik og downloade sange til at lytte, mens de er offline. Desværre er funktionen endnu ikke ankommet i Indien.

Priser:Gratis (Ingen offline-tilstand)

4. Saavn - til "desi" lydfilen i dig

Platforms understøttet: Android, iOS, web, UWP osv.

Ideel til: Streaming gratis musik, Bollywood musik

Du har måske tænkt på Saavn som en indiasbaseret musik streaming service, men den blev udviklet i USA. Navnet er, fordi skaberne var af indisk oprindelse. Det har altid været i tæt konkurrence med en anden indisk sang streaming app Gaana.

Tjenesten er hovedsagelig afhængig af ad-støttet freemium indtægtsmodel, men tilbyder også et præmieabonnement til de brugere, der kan betale nogle penge. Det spørger ikke gratis brugere at oprette en konto.

Saavn gjorde tidlige forsøg på at inkludere internationalt indhold i deres voksende musikkatalog, der synes at være nok for brugerne. Men det forringer brugeroplevelsen med sine opblæste mobile apps og hjemmesider.

Dens Windows 10 UWP app synes at være den bedste blandt partiet, men appen styrtede også et par gange under brugen. Saavn synes stadig at være fyldt med optimisme. Hvis du ikke tror på mig, skal du kontrollere skærmen Indstillinger> Stream Quality.

Musik streaming service tilbyder Facebook integration for at fortælle dig, hvilke sange og kunstnere dine venner følger. En ting jeg kan lide om Saavn er dets sprogfilter. Mens andre musikydelser kun tager sprogvalg for at optimere musikopdagelse og smide sangforslag, viser Saavn sange kun på det sprog, du har valgt.

Priser:

Gratis: Ubegrænset streaming af sange med annoncer (Ingen offline-tilstand)

Saavn Pro: INR 99 pr. Måned (offline mode på 5 enheder, låser den højeste kvalitet)

5. Gaana - en anden stor indisk gratis musik app

Platform understøttet: Android, iOS, web, UWP osv.

Ideel til: streaming Bollywood musik.

Gaana var den første musik streaming service, jeg nogensinde stødte på, da der ikke var mange sang streaming websteder tilgængelige i Indien. Snart var jeg nødt til at dulke den rodet grænseflade af Gaana til andre rene tjenester som Apple Music, og for det meste for nylig SoundCloud. Men det betyder ikke, at Gaana er mindre kvalificeret som en musik streaming service.

Den store samling af sange og album på forskellige indiske sprog kan holde dig limet til tjenesten i flere timer. Gaana har også international musik, men biblioteket er ikke så omfattende dets udenlandske konkurrenter.

I lighed med Saavn kan du forbinde din Facebook-konto til Gaana og følge dine venner. Tjenesten tager ven til at spionere til et andet niveau. Du kan bogstaveligt talt se navnene på de sange, dine venner lytter til. Og tro mig, ikke alle ønsker at afsløre, hvad deres musik smager. Gaana indeholder dog muligheder for at slukke for profilaktiviteten, når som helst.

Tjenesten byder på mange funktioner, som kan være meget nyttige for brugerne, herunder nattilstand, søvn-timer, gapløs afspilning osv. Funktionerne adskiller sig dog fra platformen, med større vægt på Android og iOS.

Priser:

Gratis: Ubegrænset streaming af sange (Ingen offline-tilstand)

Gaana Plus: INR 99 pr. Måned, INR 999 pr. År (offline mode på 5 enheder, låser den højeste kvalitet)

6. Google Play Musik - til Google-fans, der elsker musik

Platform understøttet: Android, iOS, web, Google Home osv.

Ideel til: Streaming fri stemningsbaseret musik

Søgegiganten Google forsøger også at være en del af det indiske musikstrømningsrum. Det kunne have slået succeskagen i udlandet, men Google Play Music Unlimited gør en indsats for at lokke end indiske audiophiler med konkurrencedygtige priser.

At have en Google-etiket giver det en stor overhånd, da Play Music-appen leveres forudinstalleret på næsten alle Android-telefoner. Det øger muligheden for at brugerne støder ind i appen en dag. Det bør ikke forveksles med Google Play's musikafsnit, hvor sange og album er tilgængelige for et engangs køb.

Nu taler vi om, hvad tjenesten tilbyder. Den kommer i både gratis og premium muligheder, hvor den gratis version kun lader brugere lytte til indiske sprog featured sange og radiostationer. En paywall beskytter sin regelmæssige musikkatalog, herunder album og internationalt indhold.

Når det kommer til apps og tjenester designet af Google, er brugeroplevelsen taget for givet. Det samme er tilfældet med Play Music. Appen adskiller sig imidlertid fra andre musik streaming apps. Indholdet serveres forskelligt, med radiostationer mere synlige for brugerne. Det er mere praktisk, da der ikke vil være mange, der ville lytte til hele samlingen af ​​en enkelt kunstner. Fuldt album kan fås ved at søge efter navnet på en kunstner.

Priser:

Gratis: Streaming begrænset til radiostationer. 14 dages gratis prøveversion af den betalte version.

Betalt: INR 99 pr. Måned.

7. Wynk - bedste gratis musik app til Airtel brugere

Platform understøttet: Android, iOS, web, osv.

Ideel til: Streaming gratis sange, deling af sange offline

Et andet Indien-baseret navn til rang blandt de bedste musik streaming tjenester er Wynk. At være ejet af teleselskabet Bharti Airtel har sine fordele: Airtel-brugere bruger Wynk uden at betale nogen omkostninger.

Primært har Wynk fokus på Android og iOS, og der findes også en dårligt designet hjemmeside. Under alle omstændigheder giver apps en god lytningsoplevelse med et veludviklet brugergrænseflad og pakker også nogle ret nydelige funktioner. Dets musikbibliotek spænder fra sange på hindi og andre regionale sprog til international populærmusik, der for det meste regulerer nuværende indiske klubber og fester.

Wynk Direct er en funktion, der gør det muligt for folk at dele sange med andre Wynk brugere over WiFi. Det fungerer som YouTube Go og eliminerer behovet for en aktiv internetforbindelse.

Appen giver også fokus på træning ved at tilføje en særlig sektion, hvor spillelister er kureret for 6 Km og 21 Km maraton. Du kan filtrere disse afspilningslister på hindi og engelsk, og yderligere efter genre.

Samlet set giver Wynk en fantastisk musikoplevelse uden at brugerne bliver bedt om at oprette en ny konto. En ting, der vil irritere brugere under første brug, er, at appen er konfigureret til at tilføje sange til den igangværende afspilningsliste, når du trykker på en titel. Du kan ændre det i indstillingerne. Selvom du afspiller sange, der er gemt lokalt på din enhed via Wynk, tilføjer appen automatisk online sange imellem.

Priser:

Gratis: Stream sange uden offline-tilstand (almindelige brugere). Gratis prøveversion til rådighed.

Airtel-brugere: Bundtet med mobilplanen.

Android: INR 99 pr. Måned

iOS: INR 120 pr. måned

8. JioMusic - bedste gratis musik app til Jio brugere

Platform understøttet: Android, iOS osv.

Ideel til: gratis musik streaming

I lighed med JioCineama er dette en gratis musik app bundtet med Jio mobilplanen. Musikappen er endnu et forsøg på at holde brugere i den indiske mobiloperatørs lukkede have. Det kan kaldes en af ​​de bedste musik streaming apps i Indien, men dens begrænsede adgang er en potentiel ulempe.

JioMusic viser også tonsvis af sange og afspilningslister ligesom andre indiske musikstrømmende apps, men det ser ikke ud til at ødelægge ting og irritere brugere. UX design indsats er blevet lavet, og der synes at være nogen grund til at hader app. En stor ulempe er imidlertid manglen på en webapp, der kan give brugerne mulighed for at bruge JioMusic via deres browser. Andre musik-tjenester tager føringen her.

Selv om tjenesten også fungerer over WiFi og ikke kræver Jio Sim at være til stede på din enhed, er der et par funktioner designet specielt til Jio-brugere. 'Set as JioTune' giver brugerne mulighed for at indstille en bestemt sang som deres opkaldstune.

JioMusic lader også brugere lytte til seneste international musik ud over sange og albums på hindi og andre indiske sprog. Mens jeg lytter til deres ugentlige top 20-playliste, føler jeg mig normalt ikke for at springe over sange.

Appen kommer også med et mørkt tema, der synes at forbedre sit udseende og følelse endnu mere. Alt i alt er der stadig plads til nogle visuelle forbedringer i spillerens grænseflade.

Priser: Ledig

Den bedste musik streaming app i Indien - hvad skal du vælge?

Så hvad tror du? Hvad er den bedste musikapp, du bør overveje? Ligesom i forbindelse med video streaming-tjenester afhænger valg af en musik service stort set af brugernes behov.

Mens Apple Music synes at være den dyreste affære for alle mulighederne, er det faktisk meget billigere, når de bruges af flere brugere på familieplan. Den understøtter næsten 15 enheder.

Amazons Prime Music stjæler showet blandt de bedste musik streaming apps også. Med sit store bibliotek af højkvalitetsmusik tilbydes til mindre end INR 100 pr. Måned, er det handlen indiske brugere altid har ønsket. Det kan nemt antages, at reducerede omkostninger er en del af Amazons strategi for at sprede deres tilstedeværelse over hele landet.

Google Play Musik med support til op til 10 enheder er også en mulighed, der er værd at overveje. Du kan bruge den, hvis du kun er begrænset til radiokanaler, der spiller indisk musik.

SoundCloud skal specielt nævnes, da musik streaming service kun indeholder indie sange. Strøm det, når du vil, da det er helt gratis.

Nu, når du taler om indiske musikbaserede tjenester, kan du bruge dem når som helst, da lydstrømmen er gratis. Både Saavn og Gaana tilbyder musikbiblioteket af omtrent samme størrelse med omkring 30 millioner sange. De giver også regionale sprogindstillinger end andre konkurrenter.

På en personlig note har jeg foretrukket Saavn over Gaana på grund af sin brugeroplevelse. Airtel-brugere vil måske gerne favorisere Wynk-musik. Men hvis det der er skrevet på deres websted, er dets musikbibliotek kun 2,2 millioner sange, selv om det dækker alle de nyeste.

Du har virkelig ikke brug for en betalt musik streaming app, hvis du lytter til sange en gang imellem.

Hvad angår JioMusic, kan du praktisk talt bruge tjenesten, hvis du har et Jio-mobilnummer. Så det kan kun anbefales til Jio-brugere som det er gratis og giver en anstændig oplevelse med sit musikbibliotek med over 14 millioner sange.

Så disse var nogle af de bedste musik streaming tjenester du kan overveje, hvis du er en audiophile bor i Indien. Jeg vil forsøge at tilføje flere navne til listen. Du er velkommen til at fremsætte forslag i kommentarerne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer