loader
bg-category
Sådan tilslutter du din Chromecast til Xbox One?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Skifte forbindelse mellem Chromecast (læs: Hvad er Chromecast?) Og Xbox gaming-konsollen er en ganske irriterende opgave, når dit tv har begrænset antal HDMI-porte til rådighed. Disse enheder er beregnet til at blive tilsluttet hele tiden, men det vi gør er for det meste at holde kablerne i gang.

Chromecast-kompatibilitet på Microsoft Xbox One er en alvorlig fordel. Du kan bruge den ekstra HDMI-port på din Xbox One til at forbinde din Chromecast-enhed og bruge den sammen med Xbox.

Hvordan tilslutter du din Chromecast til Xbox One?

Tilslutning af din Chromecast til Xbox One er en simpel proces. Det sparer dig også fra besværet med at skifte indgange nu og da, så du kan bruge begge enheder samtidigt. Ved hjælp af HDMI-indgangsporten på din Xbox One kan du konfigurere Chromecast ved hjælp af tv-appen i løbet af få trin.

  1. Tilslut Chromecast-enheden til Xbox One's HDMI-indgangsport.
  2. Nu åbner du fjernsyn app på Xbox One.

  3. Vælg Tilslut dit kabel eller satellitboksvalg ved at trykke på knappen EN.

  4. Vent et par sekunder, indtil Xbox registrerer din Chromecast. Det vises i den lille tv-ramme på skærmen. Klik Næste.

  5. Klik på på den næste skærm Springe at fortsætte yderligere. Du kan klikke Næste at konfigurere Xbox til at styre dit tv.

  6. Nu kan du vælge, om din Xbox One skal gå til startskærmen eller åbne tv-appen, når den starter.

  7. Klik Næste for at fuldføre din Chromecast installationsproces. Herefter bliver du taget til Chromecasts baggrundsskærm.

På denne måde kan du forbinde din Chromecast til Xbox One og bruge streamingenheden som du gør. Nu skal du bare åbne tv-appen for at bruge Chromecast og streame indhold fra din smartphone eller computer. Funktionen er ikke begrænset til Xbox One, du kan bruge på andre konsoller, herunder Xbox One S og den nyere Xbox One X.

Du kan læse vores detaljerede indlæg for at kende mange andre nyttige Chromecast-funktioner og tricks.

Hvordan nulstiller du Chromecast-konfigurationen på Xbox?

Hvis du oplever problemer med at køre Chromecast i fremtiden, eller du vil oprette forbindelse til en ny enhed, kan du vende tilbage de ændringer, du har foretaget ved at besøge Alle indstillinger> TV & OneGuide> Fejlfinding. På skærmen Fejlfinding skal du klikke på Nulstil tv-indstillinger.

Cast til Xbox One uden Chromecast

Hvis du ikke har en Chromecast-enhed, kan du stadig kaste nogle af apps til din Xbox One. Jeg kunne dog kun sende YouTube-appen på min Android-telefon. Du kan også kaste til Xbox One fra Chrome-browseren på dit skrivebord. I dette tilfælde så jeg denne mulighed på YouTube-webstedet. Jeg opdaterer dette indlæg, hvis jeg finder det andetsteds.

Muligheden for at forbinde Chromecase til Xbox One lyder mere nyttigt end nogensinde. Men personligt tror jeg ikke, det er den største idé nogensinde. Det skyldes, at du skal holde din Xbox One-konsol tændt, selvom du bare vil se film ved hjælp af Chromecast. I den situation får du bekvemmelighed på bekostning af din makt vilje. Hvis du bruger Chromecast mere end din Xbox, bliver det også mere kedeligt at bruge det sådan hver dag.

Faktisk reducerer Xbox One behovet for enhver anden streaming-enhed, fordi den understøtter mange foretrukne apps, herunder YouTube, Netflix, Prime Video, Hulu, SoundCloud, Twitch, etc.

Så det var et kort stykke om at konfigurere Chromcast på din Xbox One-konsol. Fandt du dette nyttigt? Drop dine tanker og feedback.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer