loader
bg-category
Endless OS 3.4 Udgivet med nye funktioner, Linux 4.15, og Phone Companion App

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Grundlagt i 2011 udvikler Endless Mobile, Inc. Linux-baseret Endless OS og hardware kører det samme. Virksomheden har for nylig sendt Endless OS 3.4, den seneste og største udgivelse af operativsystemet.

Da det er en stor funktionsløsning, siger det sig selv, at Endless OS 3.4 kommer med mange ændringer og nye funktioner. Takket være en opdateret open source-kerne, leveres 3.4 også med stabilitet og ydeevne forbedringer.

Når det er sagt, lad os fortælle dig om de store nye funktioner, der leveres med Endless OS 3.4.

Denne udgivelse har fået funktionaliteten til at opdage, hvilken form for internetforbindelse man kører; det vil lade dig sørge for, at dit system ikke forsøger at sutte tonsvis af data på en begrænset dataforbindelse. Hvis Endless ikke kan registrere forbindelsens type, er der et skifte til at markere det manuelt.

Du kan også planlægge opdateringerne for at bestemme en bestemt tid eller deaktivere opdateringerne helt. OS-opdateringerne vises også i App Center for at give dig bedre kontrol.

En særlig ny funktion til Android-brugere kommer også til Endless OS. Called Endless Companion App, det lader dig nemt gennemse indholdet af din telefon og få beskeder.

I andre forbedringer er der GNOME 3.26, Linux 4.15 kernel, polerede applikationer, nyeste LibreOffice osv.

Find download links og frigiv annoncering her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer