loader
bg-category
Wi-Fi EasyMesh giver dig mulighed for at forbinde Mesh Routere fra forskellige mærker

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For boliger, der er meget større end et værelse, er netværksnetværk en god måde at sprede internetbølger i alle mulige hjørner ved at placere flere adgangspunkter (AP). Der er populære netværksnetværksenheder som Google WiFi.

Et stort problem forbundet med disse netværksnetværks routere er, at de ikke er kompatible med andre mærker. Men problemet har en løsning: WiFi Alliance har annonceret et nyt certificeringsprogram kaldet EasyMesh.

EasyMesh gør det muligt for netværks routere fra forskellige virksomheder at kommunikere med hinanden og tilbyder sømløs trådløs forbindelse. Standarden er baseret på WiFi Alliance Multi-AP Teknisk Specifikation og kræver, at netværks routere understøtter WiFi 802.11n.

Den kan automatisk overvåge netværksforholdene og hjælpe smartphones, tablets og andre enheder til at oprette forbindelse til det optimale adgangspunkt. Standarden sikrer, at det er nemmere at opsætte og tilføje nye enheder i henhold til kravet.

Det supplerer også et andet certificeringsprogram kaldet WiFi Home Design, som hjælper med at identificere de bedste placeringer for hver AP i et hjem.

Kompatible netværksenheder har et EasyMesh-logo. Det er helt op til producenterne, om de vil begrænse deres brugere til en lukket have eller ej. Men i betragtning af fordelene ved EasyMesh kan mange virksomheder vedtage standarden, der bidrager til at sænke priserne på netværker.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer