loader
bg-category
Edward Snowden fortæller hvordan man bygger et internet fokuseret på privatlivets fred

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når en person som Edward Snowden fortæller dig hvordan man laver et internet fokuseret på privatlivets fred og brugernes velfærd, lytter du, og du lytter opmærksomt. Denne tidligere CIA-medarbejder og NSA-entreprenør er kendt for sine whistleblowing værker og ødelægger USA's regering. Derefter har han deltaget sine synspunkter om spørgsmål vedrørende privatlivets fred og gratis internet. På et møde i Internet Engineering Task Force (IETF) talte Edward Snowden for nylig om de mulige ændringer, der skal bringes til det nuværende internetsystem for at gøre det sværere for regeringerne at udføre masseovervågningsopgaverne.

Snakket på en webcast på IETF mødet, sagde Snowden, at internettet ikke er for regeringer, virksomheder eller spioner - Internettet er til brugerne, og det er ingeniørens ansvar at gøre det til et sikkert sted for brugerne. Han sagde: Hvem er internettet til, hvem tjener det, hvem er IETFs ultimative kunde?

For dem, der ikke ved, er IETF hovedkorps, der skaber åbne standarder for ledelse, brug og design af internettet. Snowden sessions på dette møde blev ikke optaget, men deltagerne tweeted billederne og citaterne. Denne session blev efterfulgt af screening af Citizenfour, der fortæller historien om Snowden lekker NSA-dokumenter til medierne.

Anbefalet: Edward Snowden: NSA og regeringen kan se alles dick pics

Snowden sagde, at de nuværende sikkerhedsprotokoller ikke er gode nok, da de giver tonsvis af brugerdata til rådighed for de offentlige efterretningstjenester. Understreger den stigende brug af kreditkort i de udbredte online transaktioner, sagde han: Vi er nødt til at skille identitet fra persona på varig måde.

Han sagde, at DNS-forespørgsler og det faktiske indhold skulle krypteres. Han tilføjede: Folk bliver dræbt baseret på metadata.

For at forbedre de eksisterende forhold, nævnte han behovet for en ny protokol på nettet. Han råbte ingeniører til at implementere SPUD - en ny protokol for at reducere antallet af gateways, gennem hvilke data passerer. Dette gøres ved at kombinere transportprotokollerne. Snowden advarede også, at SPUD kunne vende kerne UDP-protokollen til en ny kanal for lækage metadata.

En ærlig livechat med Snowden ... noget der kan ske lige ved et @ietf møde! Internetdemokrati på scenen. pic.twitter.com/nbAqP6nmRi

- Simon Pietro Romano (@spromano) 19. juli 2015

Fortsat diskussionen, sagde Edward Snowden, at hardwareadresserne, der er identificerbare og "langvarige", udgør en stor trussel mod privatlivets fred. Når folk opretter forbindelse til Wi-Fi, forbinder det sig med MAC-adressen, hvilket sætter din identitet i fare.

Han sagde: "Vi skal ikke bare tænke på, hvad problemerne er i dag, men hvordan vi bevare internettet for fremtiden. Alle skal være sikre hele tiden, ellers la vi andre vælge hvem der vil være sikker eller ej. "

Edward Snowden's tale blev modtaget med en stående ovation.

Hans åbenbaringer blev først besvaret af IETD i form af oprettelse af et nyt RFC-dokument kaldet "bedste nuværende praksis".

https://youtu.be/TbEWQ2mmIW4

For flere opdateringer og interessante historier fra fossBytes, abonner på vores nyhedsbrev. [newsletter_signup_form id = 1]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer